Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anál vagy mélytorkos kényszerfrancia?
Melyiket csináljátok szívesebben ?
Kort és nemet is írjatok
Ebben a sorrendben mindkettő nagyon szeretem!
Adni is kapni is !
40 F
Inkább anál, először gyengéden majd erőszakosan erősen
De a szopatást is szeretem
10-es,akár velem is benne lennél mindkettöbe?
Én szingli pasi vagyok,igényes,borotvált,s sajna rég voltam lánnyal,nővel!
Nah ne értsétek félre,hetero vagyok,így nyílván pasival meg nem akarok soha!
A kényszertorkoztatást semmiért nem adnám.
Az az abszolút kedvenc.
F
Előbb egy kevés síkosító (nem sok, csak épp annyi, hogy kezdetben be lehessen nyomni), és nyomja tövig a farkát a srác, mert szeretem, ha jól kitölt. Hagyja benn egy kicsit, mondjuk egy fél percig, vagy egy egészig. Ezt vagy kutyában, vagy kanapé háttámlájához támaszkodva, szóval hogy tényleg rendesen be tudja dugni, kicsit ilyen felnyársalósan. gumi persze legyen rajta. Aztán mehet az érdemi rész, parancsolja meg, hogy pucsítsak, és kezdjen el dugni, egyre hevesebben. Nagyon-nagyon jó érzés, ahogy jár ki-be bennem, mivel nem volt sok síkosítás, így már a saját nedvemet használja, kicsit erősebben kell benyomnie, mert nem úgy csúszik, és ez a kitettség okoz még plusz jó érzést. Igen, van szubmisszív hajlamom, azt akarom, hogy büntessen meg, dugja szét a fenekem, mert megérdemlem, feszítsen szét a farka.
Ha nem élvez el, hanem kiveszi, lehúzza a gumit, leül és megparancsolja, hogy elé térdeljek és szopjam le, az külön izgalmas. Fogja meg a fejem, és húzza rá a farkára, akkor is, ha birizgálja a torkom és köhögni kell, tartsa erősen, nyomja vissza, ne hagyja, hogy reflexből felemeljem, maradjon benn a farka teljes egészében a számban, szivogatom, simogatom a nyelvemmel, és élvezem, ahogy elélvez.
19-és nagyon ki van művelve, innen is gratulálok az idomárjának! :)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!