Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűzesség elvesztése bordázott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűzesség elvesztése bordázott, pontozott óvszerrel nem fáj jobban?

Figyelt kérdés
Barátommal tervezzük, hogy le fekszünk egymással, én szűz vagyok ő nem. Durex Intense óvszert vett, én nem értek ugye hozzá, de azért rákerestem és olvastam hogy, ezen vannak kis redők vagy mi. Így is tartok tőle, hogy fájni fog, de ilyen óvszerrel főleg. Így első alkalomkor nem lenne jobb egy sima? Vagy ez nem befolyásol nekem semmit?

2023. márc. 25. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem inkább izgalmasabb lesz tőle.
2023. márc. 25. 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a bordázott óvszer borzalmas. Igazából csak nagyon kidörzsöl és fájdalmas nekem személyesen, én vennék inkabb simát. De ki tudja biztos van akinek bejön
2023. márc. 25. 16:05
 3/6 anonim ***** válasza:
11%
Óvszer nélkül kell, kirántva.
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Az csak jobban ingerel, nem ettől fog fájni abban biztos lehetsz.
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én utálom a bordázottat, pedig nem vagyok szűz. Szerintem elsőre sima felületűt próbáljatok, legyen síkosító is a biztonság kedvéért. Ha már minden jól megy, lehet próbálkozni másféle gumival.
2023. márc. 25. 22:00
 6/6 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is óvszer nélkül kell csinálni!Sima,pucer,vastag makku penisz is tud fájni!A bordázott,össze gyurodott gumi meg több bajt okozhat!
2023. jún. 5. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!