Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek szexi, amikor egy lány széttárja a lábait és széthúzza a szeméremajkait a párjának, vagy inkább ciki?
Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni, hogy ez milyen hatással van a férfiakra? Izgatónak tartjátok, vagy inkább hanyagolják a lányok? N282023. márc. 25. 12:46
2/14 anonim válasza:
30F vagyok, inkább férfi, de ha te 28 évesen lányként hivatkozol magadra, akkor fejben gondolom még nem vagy elég érett.
A leírt dolog lehet izgató igen, bár én inkább úgy szeretem, ha háttal van és a popsiját húzza szét, vagy a puncijával együtt.
3/14 anonim válasza:
A szemérem ajak széthúzást jobb szeretem én magam. De elvárom hogy szétdobja a lábait ;)
4/14 anonim válasza:
Szexy.
Feltéve hogy szép, és nem valami lebernyeges óriásrája. :D
5/14 anonim válasza:
28 évesen ezt még meg kell kérdeznem?!
6/14 anonim válasza:
Az szexi hogy látod egy nőn kíván, felkínálja magát hogy menj és ... meg.
7/14 anonim válasza:
pasim imádja, ha bugyiban rámászok, félrehúzom a bugyimat, szétnyitom a szeméremajkaimat és magamba csúsztatom a farkát
8/14 anonim válasza:
Nekem nem jön be mindig akaratlanul is a predator szája jut eszembe róla.
10/14 anonim válasza:
Gyere, én megnézném, aztán jól kinyalnálak. 38F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!