Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, milyen fantáziáitok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen fantáziáitok vannak? Olyasmi akár amit nem mertek kérni a partnereitektől.

Figyelt kérdés
2023. márc. 25. 11:33
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Hármas párkapcsolatban.
2023. márc. 25. 11:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy elfenekeljen, megneveljen, uralkodjon felettem az ágyban
2023. márc. 25. 11:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
mehessek glory hole-be dugatni magamat
2023. márc. 25. 12:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatban bevenni harmadiknak pasit.
2023. márc. 25. 12:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Dupla behatolas
2023. márc. 25. 12:37
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Nincs - mert ha titkolózni kellene egymás előtt akkor nem lenne a párom. Nyíltak, őszinték vagyunk egymással, s meg is éljük amire vágyunk :)
2023. márc. 25. 13:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy jó kapcsolatban mindent meglehet beszélni.

Minden vágyamat tudja a párom.

Viszont egyetlen 1 van amire nem tudom rávenni. Legalábbis remélem majd idővel sikerül.

Szeretnék bevenni úgy plusz lányt, hogy ő csak vele foglalkozik. Engem izgatna őt látni mássa.

32/N

2023. márc. 28. 17:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Eddig ez eszembe se jutott nem is tudtam mi az a “glory hole” de rakerestem es mostmar en is szivesen kiprobalnam izgato lehet hogy nem tudod kinek a farka van benned

De egyebkent mig volt parkapcsolatom addig a harmas is tabu volt miota nincs azota sokkal jobban erzem magam es rengeteg uj dolgot kiprobaltam

2024. júl. 5. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!