Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő aki vállalna szexmentes kapcsolatot?
Hiányozna egy idő után, nem kacsintgatnátok kifelé?
Birnád ha se nyalás se ujjazás nem lenne?
Ha megemlíted a párodnak az a válasza cuccolj más férfihez,ezt te vállaltad igy?!
Én nem lennék ilyenbe.
Nem azt mondom, hogy egy kapcsolat legfontosabb része a szex, de igenis kell ahhoz hogy jól menjen és egyezzenek az igények. Ha az naponta akkor naponta, ha hetente akkor hetente.
Természetesen ha a kapcsolat közben valami betegség merül fel és az miatt nem lehet sex az más. Azért nem hagynám el. De direkt ilyenbe nem is mennék bele.
Mi középkorúak vagyunk, és nagyon nagyon eltérőek.
10éves kapcsolat.
5/5
Úgy látszik nem teljesen megfelelő volt az áru ,nem volt jó választás.
Nincs senkije amúgy,bàrki arra gyanakszik más a probléma de nem orvosolja.
Nem privizett senki.
Én bevállaltam, igaz jónéhány év és 3 gyerek után. Eredetileg sem volt túl nagy étvágyú, de mióta a gyerekek megszülettek, az is elmúlt lassacskán. 41 és 42 évesek vagyunk. Azt mondja, már nem kívánja a szexet. Nekem ugyan hiányzik, de ezért félremenni, válni nem fogok. Amúgy nagyon jó a kapcsolatunk.
Épp a múltkor gondolkodtam el, hogy mikor is volt utoljára valami szex közeli dolog. Hááát, rá kellett jöjjek, hogy kb 5 éve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!