Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan nő aki vállalna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő aki vállalna szexmentes kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Hiányozna egy idő után, nem kacsintgatnátok kifelé?

Birnád ha se nyalás se ujjazás nem lenne?

Ha megemlíted a párodnak az a válasza cuccolj más férfihez,ezt te vállaltad igy?!

2023. márc. 24. 16:35
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Nem
2023. márc. 24. 16:37
 2/8 anonim ***** válasza:
69%

Én nem lennék ilyenbe.

Nem azt mondom, hogy egy kapcsolat legfontosabb része a szex, de igenis kell ahhoz hogy jól menjen és egyezzenek az igények. Ha az naponta akkor naponta, ha hetente akkor hetente.

Természetesen ha a kapcsolat közben valami betegség merül fel és az miatt nem lehet sex az más. Azért nem hagynám el. De direkt ilyenbe nem is mennék bele.

2023. márc. 24. 16:38
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Aszexuálisként definiálom magamat. Bár még nem volt párkapcsolatom, örülnék egy teljesen szexmentesnek, ahol nem kellene kielégítenem a férfit és fordítva, mert egyáltalán nem tudom élvezni a dolgot.
2023. márc. 24. 17:01
 4/8 A kérdező kommentje:

Mi középkorúak vagyunk, és nagyon nagyon eltérőek.

10éves kapcsolat.

2023. márc. 24. 17:09
 5/8 Eric Griffin ***** válasza:
Igazából egyáltalán nem vagytok eltérőek, sőt, pont hogy tök hasonlóak. Egyikotok se nyúl a másikhoz. Azért azt kevesen. Én azt hittem ez valami trollkodás, aztán beirsz egy ilyet hogy 10 éve vagytok együtt mi a faaaasz.... Akkor egyáltalán miért merül fel ilyen kérdés? 10 éve van olyan melletted aki meg van szex nélkül...vagy upgrade-elnél és így nézel szét a piacon? Repkednek az igenlő válaszra a privik?
2023. márc. 24. 17:25
 6/8 A kérdező kommentje:

5/5

Úgy látszik nem teljesen megfelelő volt az áru ,nem volt jó választás.

Nincs senkije amúgy,bàrki arra gyanakszik más a probléma de nem orvosolja.

Nem privizett senki.

2023. márc. 24. 18:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem bírnám. Nem kell, hogy a kapcsolat alappillérje legyen, de kell a szex. Viszont az utolsó mondatod alapján te ezt tudva mentél a kapcsolatba, hogy tudtad nem lesz szex. Így viszont egy szavad sem lehet.
2023. márc. 24. 18:23
 8/8 anonim válasza:
39%

Én bevállaltam, igaz jónéhány év és 3 gyerek után. Eredetileg sem volt túl nagy étvágyú, de mióta a gyerekek megszülettek, az is elmúlt lassacskán. 41 és 42 évesek vagyunk. Azt mondja, már nem kívánja a szexet. Nekem ugyan hiányzik, de ezért félremenni, válni nem fogok. Amúgy nagyon jó a kapcsolatunk.

Épp a múltkor gondolkodtam el, hogy mikor is volt utoljára valami szex közeli dolog. Hááát, rá kellett jöjjek, hogy kb 5 éve...

2023. márc. 24. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!