Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex hüvelykapszulával meg voltatok elégedve? Ha nem,miért nem?
Figyelt kérdés
Mi eddig kúpot használtunk,ahogy egy időbe nem lehetett kapni,kapszulát vettünk,de nekem majdnem egy óra volt,ameddig felolvadt és ragacsos,nem olyan "olajos",mint a kúp,plusz volt,hogy szex közben folyt ki egybe a kapszula héja,amiben az anyag van.2023. márc. 23. 16:17
1/3 anonim válasza:
Engem szétmart kb odalenn
A kúp mellett pedig megfogant a fiunk 😅
2/3 A kérdező kommentje:
Mi megszakítással alkalmazzuk 5 êve. Kivéve mensi előtt 1-2 nappal nem
2023. márc. 23. 17:05
3/3 anonim válasza:
Én a kúpot használtam én is csak azért próbáltam ki a kapszulát meg a tabit mert épp az volt kapható.
A tabit nem éreztem biztonságosnak nem volt az az erzese hogy jó lesz, nem éreztem bent mint a kúpot meg a kapszulát. Bar ez az én félelmem volt, biztos butasag.
A kapszulától nekem száraz volt nagyon, hiába voltam "felkészülve"
Én maradok a kúpnál lassan több mint tíz éve használjuk a férjemmel eddig sosem volt belőle semmi. Pedig végig csináljuk, nem szakítjuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!