Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi volt a legdurvább ahogyan magadévá tettél egy nőt? Miket tettél vele?
Kikotoztem hason fekve, labait enyhen szetnyitva,p a csipoje alatt 2 nagy parna. A csikloja"hoz" kotoztem egy vibratort, valtozo intenzitasra allitottam. Felvettem egy peniszgyurut. Ugy tettem be a puncijaba, hogy forditva voltam rajta, azaz a fejem a labai kozott. Igy minden egyes mozdulattal telibevertem a farkammal a legintenzivebb pontjat. Bo fel oraig csinaltam igy neki, a labait 5 perc utan fogni kellett, mert kontrollalatlanul remegett ossze-vissza.
Egyszer pedig a nyelvemmel felizgattam a csiklojat, majd egy tu tompa vegevel kezdtem izgatni a csiklot. Finoman, lassan koroztem a feluleten es korulotte. Utana vissza nyelv, lelazitottam, majd ujra a tu. Vegul megforditottam a tut. Nagyon finoman ertem vele a csiklohoz, de olyan intenziv volt neki, hogy par perc mulva elajult.
Igaz meg volt beszélve hogy megyünk erdöbe és ott öt megkötözve szexelünk,de annyira belejöttünk hogy észre se vettük az elején hogy járnak arra.Kis korbácsot vittünk magunkkal,azzal vertem a popsiját vörösre,és felváltva dugtam a punciját és a seggét.Orditott az erdöbe mivel gondoltuk sennki nem lehet arra,aztán megjelent egy lóval egy 30as srác😂azt hitte baj van azért jött oda,de rövid beszélgetés után láttam a csajom még mindig be van izgulva,nem nagyon csillapodott,a kezei még mindig megkötözve..a torkát megfogtam és a fülébe súgtam hogy most ketten baszunk meg..kikerekedett a szeme de éreztem hogy remeg közbe az izgalomtól,felnyúltam neki és tocsogott a nedvtöl,a srácot bekérdeztem lenne e kedve,szerencsére igen mondott.
Letérdeltettem a csajom,és rányomtam a srác farkára a fejét,gyors keményre szopta,közbe és vertem a seggét és egyszerre ujjaztam a két lukát,nem tartott sokáig kb 20-30percig de volt szendvicsbe is dugva,és mindketten a feje tetejére hajára arcára élveztünk a végen.A lovas srácnak se volt még ilyen élménybe része,de még nekünk se,napokig a hatása alatt voltunk,másnap is szanaszét dugtam a csajom otthon erre az esetre gondolva...
A ló néz, a csikó lát....
😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!