Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Mi volt a legdurvább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mi volt a legdurvább ahogyan magadévá tettél egy nőt? Miket tettél vele?

Figyelt kérdés
Azért kérdezlek titeket, mert ti sokszor megkérdeztetek minket, így most rajtatok a sor.

2023. márc. 22. 11:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ez izgis tud lenni 😁 Én is csináltam pár fiúmmal ilyet, szerintem szexi 😅
2023. márc. 22. 18:12
 12/21 anonim ***** válasza:
82%

Kikotoztem hason fekve, labait enyhen szetnyitva,p a csipoje alatt 2 nagy parna. A csikloja"hoz" kotoztem egy vibratort, valtozo intenzitasra allitottam. Felvettem egy peniszgyurut. Ugy tettem be a puncijaba, hogy forditva voltam rajta, azaz a fejem a labai kozott. Igy minden egyes mozdulattal telibevertem a farkammal a legintenzivebb pontjat. Bo fel oraig csinaltam igy neki, a labait 5 perc utan fogni kellett, mert kontrollalatlanul remegett ossze-vissza.

Egyszer pedig a nyelvemmel felizgattam a csiklojat, majd egy tu tompa vegevel kezdtem izgatni a csiklot. Finoman, lassan koroztem a feluleten es korulotte. Utana vissza nyelv, lelazitottam, majd ujra a tu. Vegul megforditottam a tut. Nagyon finoman ertem vele a csiklohoz, de olyan intenziv volt neki, hogy par perc mulva elajult.

2023. márc. 23. 00:09
 13/21 anonim ***** válasza:
69%

Igaz meg volt beszélve hogy megyünk erdöbe és ott öt megkötözve szexelünk,de annyira belejöttünk hogy észre se vettük az elején hogy járnak arra.Kis korbácsot vittünk magunkkal,azzal vertem a popsiját vörösre,és felváltva dugtam a punciját és a seggét.Orditott az erdöbe mivel gondoltuk sennki nem lehet arra,aztán megjelent egy lóval egy 30as srác😂azt hitte baj van azért jött oda,de rövid beszélgetés után láttam a csajom még mindig be van izgulva,nem nagyon csillapodott,a kezei még mindig megkötözve..a torkát megfogtam és a fülébe súgtam hogy most ketten baszunk meg..kikerekedett a szeme de éreztem hogy remeg közbe az izgalomtól,felnyúltam neki és tocsogott a nedvtöl,a srácot bekérdeztem lenne e kedve,szerencsére igen mondott.

Letérdeltettem a csajom,és rányomtam a srác farkára a fejét,gyors keményre szopta,közbe és vertem a seggét és egyszerre ujjaztam a két lukát,nem tartott sokáig kb 20-30percig de volt szendvicsbe is dugva,és mindketten a feje tetejére hajára arcára élveztünk a végen.A lovas srácnak se volt még ilyen élménybe része,de még nekünk se,napokig a hatása alatt voltunk,másnap is szanaszét dugtam a csajom otthon erre az esetre gondolva...

2023. márc. 23. 06:23
 14/21 anonim ***** válasza:
51%
Hát kedves 13as ez nagyon izgatónak hangzik.
2023. márc. 23. 18:07
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
A lo addig mit csinalt? Csak ott allt? 😄
2023. márc. 23. 18:59
 16/21 anonim ***** válasza:
89%
Odakötözte egy másik fához,sok lett volna a lovat is bevenni😀
2023. márc. 23. 21:43
 17/21 A kérdező kommentje:
Azért a ló túlzás lett volna már.
2023. márc. 24. 08:42
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

A ló néz, a csikó lát....

😁

2023. márc. 24. 09:06
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem vagyunk perverzek hogy akármilyen állat izgatna minket..
2023. márc. 24. 10:41
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Hú, a 12-essel de elmennék pár körre :)
2023. ápr. 1. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!