Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek sikerült elvenni egy nő szüzességét?
Figyelt kérdés
- Hány férfinak sikerülhet élete során legalább egy nő szüzességét elvenni?
- 26 évesen mekkora esélyem van szűz nővel találkoznom és közösülöm? (Kizárólag törvényes formában.)
2023. márc. 20. 12:59
11/24 anonim válasza:
Én leszbikus vagyok, nekem eddig 2 szűz barátnőm volt, a második 25 éves koromban, egyébként én inkább preferálom ha valaki már nem szűz, de nem ez fogja meghatarozni a választásom. Szóval szetinten vna esély rá. 26/l
12/24 anonim válasza:
Én 3 szűz nőt dugtam, és egyet szopattam. Csak az elsőre vagyok "büszke", mert szerelmes voltam és fiatal. A többi inkább bénázás volt, amihez egyre kevesebb türelmem volt. Ma már úgy vagyok vele, hogy csak különleges esetben dugnék szűz csajt. De leginkább soha többé.
13/24 anonim válasza:
1-et. Csak utólag mondta meg, amit sajnálok, mert ha tudom, jobban figyeltem volna rá. Nem vettem észre, hogy szűz, azt hittem csak kicsit feszült és zavarban van. Nem értettem, miért akarja valaki egy szórakozóhelyen felszedett random idegennel (velem) elveszteni a szüzességét, miközben jó csaj volt és nem volt több 19-nél. Biztos úgy volt vele, hogy már mindegy, csak valaki dugja már meg végre.
14/24 anonim válasza:
Még nem sikerült egyszer sem, és a koromból (37) ítélve valószínűleg már nem is fog, de ez engem egyáltalán nem zavar.
15/24 anonim válasza:
Jobb nem szűz nővel szexelni, inkább pont ne szüzet keress.
16/24 anonim válasza:
15 ös sztem te nem érted ezt az egészet... de akkor mit keresel itt? :D
17/24 anonim válasza:
tehát legtöbbször olyan csajjal jövünk össze akinek volt 10 pasija :) folytassam vagy érted hol a gond?
18/24 anonim válasza:
Van esélyed. Mindenkinek van. Én 24 évesen vesztettem és el se mertem mondani a fiúnak
19/24 anonim válasza:
Én a későbbi feleségemét vettem el. Két gyerek és 27 év házasság lett a vége.
20/24 anonim válasza:
Nekem még nem volt hozzá szerencsém sajnos, pedig mindig is szerettem volna. :(
37/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!