Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak,ha rossz volt vele a szex? Lehet ezen még változtatni? Hogy koptassam le,ha már nem kívánom?
Ha szét tudtad rakni a lábad, akkor mi a korlát a fejedben ahhoz, hogy megmondd: nem akarsz többet?
Látott téged pucéran, benned volt a farka, és annyira defektes vagy, hogy nem tudod azt mondani “öcsém ez szar volt”?
Ha csak szexpartner volt, akkor elég egy üzenet.
“Szia, randizgatok egy másik sráccal, légyszi többet ne keress.”
Ha egy kis zsetont is költött rád, akkor egy fokkal finomabban.
Hú, nekem is volt hasonló élményem pasival, akivel randiztam. Elvileg előttem több lánnyal volt már, nos, ha igaz, akkor fogalmam sincs hogy azok a lányok hogy élvezték, ha élvezték-e.
Először előjátékot sem akart, semmi izgatás. Bedugta 1 ujját, ki-be húzogatta... ráadásul folyamatosan rossz helyre akarta bedugni. Aztán elkezdett egy tempót, hirtelen rágyorsított, fájdalmat okozott...
Na nekem se kellett több, azóta próbáltam vele a szexet, de őszintén? A szopásig jutottam. Undorodom tőle, mondtam is, hogy sajnálom, de mondjon le arról, hogy valaha is megdug.
Mondd meg neki, hogy többet ne keressen. Az a legrosszabb ha ráerőlteted saját magad a szexre vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!