Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha felizgulok az alsó szomszédból jövő nyögdécseléstől?
Figyelt kérdés
Én is lány vagyok és a szomszéd srác elég keményen tolhatja neki, a hangokból ítélve 😏2023. márc. 19. 09:56
11/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem!
Ha annyira vékony a födém, hogy az alsó szomszéd felhallatszik, akkor súlyos statikai problémák vannak a házzal.
12/20 anonim válasza:
Én mindig is undorodtam az ilyentől
13/20 anonim válasza:
En szeretem szoktam hallgatni, sajnos hamarosan elkoltozik 🫣
Meg miránk is szoltak már nem 1x hogy halkabban keféljunk
14/20 anonim válasza:
Én férfi vagyok, az egyik szomszédom egy fiatal srác, volt egy elég hangos barátnője aki jól is nézett ki és izgatóan nyögdécselt egész szex alatt. Engem felizgatott :) De ha pl tudnám, hogy egy öreg dagadt bányarém lenne a szomszédban, akkor már inkább taszítana :D
16/20 anonim válasza:
#15 , az nem igazán tetszene :D De nem jellemző és én sem szoktam nyögni. Az én barátnőimet is valószínűleg sokszor hallották viszont a szomszédok amikor dugtam őket.
17/20 A kérdező kommentje:
Muszáj volt masztiznom rá, ugyanis sajnos nincsen senkim jelenleg.
2023. márc. 19. 20:24
18/20 anonim válasza:
Semmi gáz. En is vertem ki már rá pedig van párom
19/20 anonim válasza:
#17 akkor képzeld magad a fiúk többségébe
20/20 anonim válasza:
10, akkor érdemes lenne felváltva tolnod valakivel a csajodat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!