Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, beindít titeket szexuálisan, ha megmasszírozhattok egy nőt?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 21:21
11/17 xKakashix válasza:
Persze, nem egyszer fordult elő, hogy egy hátmasszázsból pl szex lett, jobban is fel tudok izgulni akkor ha én csinálom, ha nekem csinálják akkor inkább csak ellazulok és elálmosodom.
12/17 anonim válasza:
Attól függ, mit visel a nő és milyen nő. Ha bikiniben van és jó nő, akkor igen, ha a 100 kilós marika az irodából, akkor nem.
13/17 anonim válasza:
Átlagba mindig sex lesz a vége. Olajjal végig a hátamon, utána szépen a seggemen, benyúlva a lábam közé… szépen megfordít és a cicimet kezdi el maszirozni, a hasamat, be a lábam közé, végig a lábam…. Oda vissza…. És vissza felé már a nyelve van a keze helyén…
14/17 anonim válasza:
Nem. Volt egy szeretőm akit előtte mindig meg kellett masszírozni. Alig vártam hogy túllegyek rajta!
15/17 anonim válasza:
#14 ez! Barátnőmmel néha előkerül a masszázsolaj, de ez félévente 1x. Más dolog a masszázs és más a szex extra lépésekkel.
16/17 anonim válasza:
Igen,engem szingli pasiként beíndít,ha én masszirozhatok esetleg egy picit teltebb,akár érettebb nőt úgy,hogy hason fekszik,előszőr,s mondjuk csak egy bugyi,akár tanga van rajta(ez engem mégjobban felizgat),s így maszirozhatom,ide-oda benyúlva(persze csak ha ő is benne van a "játékba")
Aztán megfordul,s elölről ugyanígy,cicit-csak ha eredetiek-különös gondosággal,bimbót is...
17/17 anonim válasza:
13-as,kb pont így gondolom én is!
16-os voltam,s vagyok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!