Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti szexelnétek nős pasival?
Figyelt kérdés
Ha nagyon bejönne és nagyon kívánnátok őt ês ő is . Nem tudom mit tegyek? Bele menjek vagy ne?2023. márc. 18. 09:47
11/39 anonim válasza:
Házas férfiként mondom, ne tedd
12/39 A kérdező kommentje:
Miért?
2023. márc. 18. 10:22
13/39 anonim válasza:
Sajnálom , nem tudom .
Én nekem semmi erőm nincs semmire ,ellenállni a csábításnak, ezért bosszút állok
14/39 A kérdező kommentje:
Szánalmas vagy . Rajtam nem tud bosszút állni ,inkább én rajta
2023. márc. 18. 10:30
15/39 anonim válasza:
Szánalmas vagyok igen , de mint írtam a gyenge jellemem ne téveszd össze avval hogy bántani akarom a feleségem.
16/39 A kérdező kommentje:
Az engem hol érdekel? Ő dolga... Nekem nem mondta meg az igazat,ennyi gerinc nincs benne ,úgyhogy nem izgat a felesége
2023. márc. 18. 10:38
17/39 anonim válasza:
Miért kérdező benned van gerinc, úgy össze feküdni mással, hogy tudod otthon várja az asszony?
Amúgy meg a válaszaid elég kettősek. Nős férfi, de én nem tudtam róla… ez a gerinctelenség.
18/39 anonim válasza:
Nincs jogom megmondani mit csinálsz,
19/39 anonim válasza:
Ne miattuk ne tedd meg, hanem mert neked is lesz valakid
20/39 anonim válasza:
Nem, ez tabu. Senki sem kell, aki kapcsolatban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!