Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén!!!, 2,5 - 3 év után ti mennyit szexeltek/szexeltetetek a párotokkal?
Figyelt kérdés
Heti vagy havi szint is érdekel.2023. márc. 15. 21:09
1/14 anonim válasza:
Heti 2x 3x. De még mindig vannak újdonságok.
2/14 anonim válasza:
Heti 1, a kapcsolat 3 éves, viszont 40+ vagyok.
3/14 anonim válasza:
Heti 2-3, de csak azért mert suli miatt nem találkozunk olyan sokat.
4/14 anonim válasza:
Ez még a lángoló szerelem időszaka. Heti többször, jóformán naponta.
5/14 anonim válasza:
Szintén suli miatt találkozunk keveset, így heti 2. (De általában abból az egyik két menetes). De lenne többre igény mindkettőnk részéről
6/14 anonim válasza:
Négy éve vagyunk együtt és napi egy az átlag; van, hogy egy nap többször is lefekszünk és olyan is, amikor pár hétig egy csókon kívül semmi sincs.
Együtt élünk és ezen felül is sokat vagyunk együtt.
7/14 anonim válasza:
heti 2 átlag
2-3 év alatt azért kicsit már leülnek a dolgok - persze tök jó, meg minden, de olyan szinten izgalmas tűz, mint az elején, már nincs annyira
8/14 anonim válasza:
Egy béna fos vagyok. 8 éve együtt és már 2,5 év után évi 1 max 2. Elcsesztem valamit nagyon.
9/14 anonim válasza:
Heti 3-4 biztosan megvan, nagyon jó a puncijába élvezni.
10/14 anonim válasza:
Na állj!
A kérdező arra gondolt, hogy a párotokkal, nem a szeretővel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!