Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket izgatnak a farkas képek?
Figyelt kérdés
Szívesen megnézitek azét, akivel éppen ismerkedtek? Szoktátok viszonozni?2023. márc. 15. 06:44
2/29 A kérdező kommentje:
Sovány vagy húsos a róka?:))
2023. márc. 15. 07:13
3/29 anonim válasza:
HA majd rókázok akkor küldök képet.
6/29 anonim válasza:
Férfi tévhit hogy az átlagos vagy normál szexualitású nőket izgatja egy kép a farkadról. A nő ettöl összetettebb lény.
Persze vannak perverziókat kedvelő nők akiket annyira izgat hogy ők maguk kérik.
Magamtól soha sem küldtem, nem is fogok de ha kérték arra nyitott voltam.
7/29 anonim válasza:
Engem felizgat egy szép nagy pénisz látványa, mindig cseréltünk meztelen képeket akikkel ismerkedtem.
8/29 anonim válasza:
Ha alkalmi vagy szexkapcsolat, akkor érdekel csak. De akkor sem ezzel nyitunk, tanuljátok meg. Ha eljutunk addig, hogy tud rendesen kommunikálni, és nem csak az érdekli hogy mi van a lábam között, hanem mellette tud értelmes is lenni, akkor persze egy idő után ez is szóba kerül.
9/29 anonim válasza:
Igen. Mindig is izgatott a természetfotózás állatokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!