Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha csak úgy tudok elmenni szex végén, hogy magamnak verem?
Figyelt kérdés
Nagyon sokáig áll a farkam, nem megyek el hamar, aminek örülök, de jó lenne, ha esetleg aktus közben mennék el, vagy legalábbis, ha a nő veri ki...2023. márc. 13. 20:51
1/16 anonim válasza:
Szerintem nem gáz ha a párom azt mondaná csak úgy tud elmenni, hogy kiverem hát kiverném neki...
2/16 anonim válasza:
Milyen antidepresszánst szedsz?
3/16 anonim válasza:
Egy jo ideig hasonloan voltam en is bar inkabb csak egyejszakasoknal. De egy ido utan nem izgultam tul es siman el tudtam elvezni egy ket pozban, bar a legtobbszor azert kezzel rahuztam a vegen es szajba elvezes
5/16 anonim válasza:
A jó öreg death grip ;)
Amúgy nem gáz szerintem sem.
6/16 anonim válasza:
hát a jó öreg death grip nem igazán működik pl. nálam, pedig elég durván bántam már a farkammal, akkor is 2 perc max és elélvezek ha nőben vagyok.
legközelebb most már átvágom pengével a fitymafékem több helyen, hátha attól kevésbé lesz érzékeny.
7/16 anonim válasza:
#6 ne bántsd magad. Gyakorolj orgazmuskontrollt, meg legyél egy passzív, tág nővel, és máris bírni fogod 5-10 percig ;)
8/16 anonim válasza:
Akkor mondod a párodnak hogy kézi levezetést kérsz, na bumm. Ha előtte megfelelően teljesítettél (elvitted a csúcsra) akkor ez nem lesz kizáró tényező. Nagyobb baj lenne ha 2 perc alatt elsülnél 😂
9/16 anonim válasza:
végső soron csak akkor gáz, ha gyereket akarsz, de azért csak jobban fog örülni neki, ha a puncijától mész el.
10/16 anonim válasza:
Szerintem elég gáz. Vagy genetikai rendellenesség. Amelyik férfi nem tud elmenni miközben punciban van a farka ott valami gebasz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!