Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Kb mekkora pénisze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kb mekkora pénisze van a jelenlegi partnereteknek akivel együtt vagytok?

Figyelt kérdés

2023. márc. 13. 17:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
34%

7es vagyok kérdező

Én is huszonéves és pontosan hasonlót hallok a korombeli lányoktól

Továbbá emlékszem tesi zuhanyzóban meg sulis úszáson sulis táborban meg koliban se fordultak elő kicsi péniszek

2023. márc. 14. 14:17
 12/24 anonim ***** válasza:
62%

10es

Valószínű annak köszönhető hogy a mi korosztályunk (huszonévesek) már egyrészt nem szenvedett hiányt gyerekkorában a változatos jó étkezésben pl amikor szüleink mesélik hogy lehetett narancsot szerezni stb

A másik hogy ma a kaják tele vannak egy csomó ízfokozóval növekedési hormonnal meg minden vegyszerrel és az lehet hatással gondolom

2023. márc. 14. 14:20
 13/24 A kérdező kommentje:
Az átlagmagasság is folyamatosan növekszik, bár ez tudtommal nincs összefüggésben a péniszmérettel, de igen gondolom hasonló okok lehetnek a hátterében mindkettőnek.
2023. márc. 14. 15:18
 14/24 anonim ***** válasza:
59%
Azért az elgondolkodtató, hogy a 17-18cm farok "használói" egyrészt 50%-ban vannak jelen, másrészt hogy nincs jobb dolguk mint itt a gyakorin írogatni. :D
2023. márc. 14. 21:44
 15/24 anonim ***** válasza:
81%
Nem az a baj, hogy 12-es hülyeségeket ír, hanem az, hogy a sok olvasó beszopja a baromságait. Fogalma nincs se a genetikáról, se a mikrotápanyagokról, ízfokozókról stb. random dobál szavakat. Egyes feltevései a modern tudományban is vitatételek.
2023. márc. 16. 01:20
 16/24 anonim ***** válasza:
85%

Én ezt továbbra sem értem, miért a hosszra vannak rákattanva a pasik??? Sokkal lényegesebb az átmérő, szerintem. Hiába 16-17 cm, ha ceruza. Inkább legyen kicsit rövidebb de vaskos, legalábbis szerintem.

A férjem és a pasim esetében hosszban nem nagy a különbség, átmérőben már igen, de még mindig nem ez a lényeg, hanem minden egyéb, a vonzalom, a feromonok, a figyelmessèg, az "örömet okozni akarás", az, hogy észrevegye, mi esik jól, és ezt meg is jegyezze és annak megfelelően tènykedjen tovább.

2023. márc. 16. 08:55
 17/24 Barbell Deadlift ***** válasza:
96%

Atya ég, ennyi hülyeséget, hogy a hormonok, meg az ízfokozók miatt már a mai fiataloknak nagyobb a pénisze...

1. Semmilyen statisztikát nem láttam, ami szerint a mai 20 éveseknek szignifikánsan nagyobb lenne a péniszük, mint a mai 40-es korosztálynak.

2. A pénisz méret a genetikai adottságoktól függ, nem pedig attól, hogy mennyi narancsot, meg ízfokozót eszel.

3. Valóban létezik a szekuláris trend, ami miatt nő az átlag magasság, de eddig is voltak nagy emberek kis bottal, és kis emberek naggyal.

4. A női hüvely hossza úgy 10-13 centi. Mit akartok ti 22 centis dákókkal?

2023. márc. 16. 11:03
 18/24 A kérdező kommentje:
Nyilván a 13 centis hüvely miatt szeretik a nők a nagy farkat :D bohóc
2023. márc. 16. 12:21
 19/24 anonim ***** válasza:
43%
Pedig a tizen huszonéves korosztálynak nagyobb az átlagmérete és ez nem valami gyakoris szösszenet hanem sok külföldi fórumon is olvasni meg az uszoda ésnkondi öltözőkben is látni
2023. márc. 16. 14:31
 20/24 anonim ***** válasza:
38%

semmi baj nincs ha valakinek csak 13 centi, valakinek valahol valamikor biztos jó lesz majd

az én barátomnak sem nagy, 18 cm, de teljesen elégedett vagyok vele

22L

2023. márc. 16. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!