Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kb mekkora pénisze van a jelenlegi partnereteknek akivel együtt vagytok?
7es vagyok kérdező
Én is huszonéves és pontosan hasonlót hallok a korombeli lányoktól
Továbbá emlékszem tesi zuhanyzóban meg sulis úszáson sulis táborban meg koliban se fordultak elő kicsi péniszek
10es
Valószínű annak köszönhető hogy a mi korosztályunk (huszonévesek) már egyrészt nem szenvedett hiányt gyerekkorában a változatos jó étkezésben pl amikor szüleink mesélik hogy lehetett narancsot szerezni stb
A másik hogy ma a kaják tele vannak egy csomó ízfokozóval növekedési hormonnal meg minden vegyszerrel és az lehet hatással gondolom
Én ezt továbbra sem értem, miért a hosszra vannak rákattanva a pasik??? Sokkal lényegesebb az átmérő, szerintem. Hiába 16-17 cm, ha ceruza. Inkább legyen kicsit rövidebb de vaskos, legalábbis szerintem.
A férjem és a pasim esetében hosszban nem nagy a különbség, átmérőben már igen, de még mindig nem ez a lényeg, hanem minden egyéb, a vonzalom, a feromonok, a figyelmessèg, az "örömet okozni akarás", az, hogy észrevegye, mi esik jól, és ezt meg is jegyezze és annak megfelelően tènykedjen tovább.
Atya ég, ennyi hülyeséget, hogy a hormonok, meg az ízfokozók miatt már a mai fiataloknak nagyobb a pénisze...
1. Semmilyen statisztikát nem láttam, ami szerint a mai 20 éveseknek szignifikánsan nagyobb lenne a péniszük, mint a mai 40-es korosztálynak.
2. A pénisz méret a genetikai adottságoktól függ, nem pedig attól, hogy mennyi narancsot, meg ízfokozót eszel.
3. Valóban létezik a szekuláris trend, ami miatt nő az átlag magasság, de eddig is voltak nagy emberek kis bottal, és kis emberek naggyal.
4. A női hüvely hossza úgy 10-13 centi. Mit akartok ti 22 centis dákókkal?
semmi baj nincs ha valakinek csak 13 centi, valakinek valahol valamikor biztos jó lesz majd
az én barátomnak sem nagy, 18 cm, de teljesen elégedett vagyok vele
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!