Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben kinyalnátok a prostit?
Nagyjából egy hónapja voltam nála, életemben akkor prostiztam először. Neki van rendes állása is, és elmondása szerint eléggé megválogatja a kuncsaftjait, képet is kért még az elején. Elvileg nincs nagy vendégköre, és rendszeresen jár szűrésekre is.
Az utóbb volt natúr francia, de én nem mertem kinyalni. Viszont ha már úgyis bekapta a farkam, és amúgy nem hinném, hogy bármit is elkaptam akkor, végül is simán ki is nyalhatom...
Megmondom őszintén, izgat nagyon ez a dolog.
12 után már nem voltam gép előtt, mert ma elmentem hozzá. És kinyaltam.
Amúgy ilyen sok privátot még nem kaptam egy nap alatt. Mondjuk nem értem, miért ilyen érdekes ez... De akik privátban kerestek meg, azoknak elküldtem a linkjét (vagy még majd elküldöm), akik viszont erre sem képesek, azok ne háborogjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!