Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,vannak itt fent olyanok akiknek a gyakoriról lettek kalandjai?
Figyelt kérdés
Kort is lègyszi?2023. márc. 12. 17:46
21/31 anonim válasza:
dehogynem az. van itt ismerkedes ful
22/31 A kérdező kommentje:
Nem ismerkedés céljából tettem fel a kérdés,hanem közvéleménykutatás,a férfiak kérem tanuljanak meg olvasni,főleg mert én is lány vagyok.
2023. aug. 23. 08:58
23/31 anonim válasza:
23:
Ne legyél már ilyen szánalmas és nevetséges. Ez itt nem a kommunizmus. Nem úgy működik hogy 'jelentesz' kommentet ami neked nem tetszik és akkor azonnal törlik és cenzúrázzák a moderátorok, mert nincs jobb dolguk mint a te igényeidet lesni éjjel nappal... Pff...
Mit vártál pontosan, mit vártatok, egy ilyen kérdésre? Naná hogy írogatnak a kanok, bárhol lehet ismerkedni, ez van.
24/31 NTBS válasza:
Biztos van, de azért nem ez a jellemző.
25/31 anonim válasza:
Nekem még soha nem jött itt össze 47 F
26/31 anonim válasza:
Csak levelezés mert kapcsolatban élek.
27/31 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő,köszi a választ,bár gondolom transvesztiták vagytok,ha olvastátok a kérdést..
2023. okt. 2. 07:33
29/31 anonim válasza:
Kérdező: Miért lennék transvesztita? Érdekes mgállapítás volt.
30/31 A kérdező kommentje:
Kedves 29!Mert a kérdést lányként a lányoknak tettem fel.Ebből feltételeztem.Azt nem is mertem feltételezni,hogy nem tudsz mondatot értelmezni,s nem tudod mit jelent a lány..Erre gondoltam.
2023. okt. 2. 20:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!