Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen érzés az a pillanat amikor betolják a puncitokba a péniszt?
Már bocsánat de a leural szó mindig negatív
És midig megalázó
De valóban ilyenkor a no alárendelodik a férfinek és hagyja hogy akar kárt tegyen benne hiszen a férfi erősebb
10, a legjobb érzés a világon amikor a férfi beledughatja a kis micsodajat a nőbe és 2 perc alatt elmehet
Nem csodálom hogy ilyen rövid idő alatt elmennek, hiszen nekik jó a szex
Szegénykém, nagyon keserű vagy! Egyébként, nem törvényszerű, hogy a férfi legyen az erősebb, magam is sok párt ismerek, ahol a csaj simán azonos fizikumú, mint a férfi, sőt olyat is, ahol a lány 6 éve kajakozik, a srác pedig amatőr szinten focizgat, nyilván a csaj simán zsebre tenné!
Ma nagyon sok lány, edz, sportol, gyúr, és ők naturálba is simán erősebbek egy átlagos férfinél.
12 az milyen nőies lehet ha erősebb vagy mint a pasid 😂😂
Pontosan erről szól a szex. A férfi használja a no testet hogy beleélvezzen a no meg ott marad orgazmus nélkül
El nem tudom képzelni hogy mi lehet jó abban ha beléd dugnak valakit
Főleg hogy orgazmus sem lesz belőle
Orgazmus csiklobol lesz amit magamnak tudok csinálni.
Pont hogy én látom jól és nem leszek férfiak ondotartálya mint amire annyi millió nő hajlandó
Pláne orgazmus nélkül
És a fiuknak milyen érzés a másik oldal?
Mert ismerve az emberi anatómiát, az 1000x jobb érzés lehet.
Én azt szeretném inkább átélni, nem csodálom hogy a férfiak ilyen szexmaniasok.
Arról nem is beszélve hogy a nőnek a csiklotol lesz orgazmusa, arról meg szó sincs a behatolasnal
Milyen igazságtalan a szex
A férfiaknak olyan egyértelmű, irigylem tőlük
Tényleg? Mert tapasztaltad férfiként? 😂
Eleve az orális szexet nézd meg… na vajon melyik nemnek a jobb? Vajon kié a nagyobb nemi szerv?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!