Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni, ha a barátnőmnek akkor is fáj a behatolás, ha sikosítót használunk?
"könnyű volt hüvelyi orgazmust okozni vele másnak, annak is akinek korábban más nem tudott"
Most előbb kérdezek, aztán majd mondok is valamit. Kérlek csak őszintén, nem kozmetikázva a számokat
Hány csajjal voltál eddig (vaginális aktus)?
Hány csajnak volt veled hüvelyi orgazmusa?
Hány nő volt, aki volt már mással de te voltál az első akivel hüvelyi orgazmust élt át?
Hány csajjal voltál eddig (vaginális aktus)?
Mivel ez egy anonim felület, felesleges lenne hazudnom bármit is, 12-vel voltam.
Hány csajnak volt veled hüvelyi orgazmusa?
3-nak.
Hány nő volt, aki volt már mással de te voltál az első akivel hüvelyi orgazmust élt át?
1 ilyen volt, 23 éves volt akkor.
Hossz: 18 cm
Kerület: 15 cm
Francba. Azt hittem magasabb lesz az arány. Na mindegy. A lényeg hogy itt rengeteg a szorongó és szexuális kultúrával nem -de egyoldalú elvárásokkal annál inkább- rendelkező válaszoló. Mármint nem ennél a kérdésnél, hanem generál...
Szóval ezt a 3-at is vannak akik nem hiszik el. Ha azt írtad volna 5-6-7/12 akkor azokat mondanák neked is, mint nekem szokták: biztos csak megjátszották.
Vicces, de főként pont a nők mondanak ilyet, pedig többsége egyetlen nővel sem volt életében. Magukból indulnak ki(?)
A hős
Azért ez a kerület még nem olyan vészes
Nagyobb az átlagnál de nem vészes
Szóval ahogy írták hosszú előjáték és utána lassú óvatos behatolás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!