Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér nők gyakrabban kívánják meg a kövér férfiakat..?
2-es, pedig te kövér nő vagy?
Na és kövér pasival miért nem csinálnád?
Azért mert nem vonzó számomra. Kövér nőként én napi 2x fürdök, parfümöt használok, dezodort, normálisan adok magamra, a kövér férfiak pedig nem szeretnek fürdeni valamiért.
Mindig azt veszed észre kérdező, ami zavar. Én meg azon aggódom, hogy a molett nők csak a nagy cuki maciapukákhoz tudnak vonzódni, és az átlag alkatú pasik nem is kellenek nekik :D
De komolyra fordítva szerintem az számít inkább ha látsz a másikban valami pluszt. Van nagydarab, rendesen ronda munkatársam igazi modell alkat barátnővel. Nekem is volt már duci csajom (bár ő viszont szép és igényes volt), szóval minden élő tud fordulni. Hülye tanácsnak hangzik de foglald el magad olyan dolgokkal amik igazán örömet okoznak, felpörgetnek, és az látszani fog rajtad. Ha boldog vagy és jól működsz a saját térfeleden azt szeretik a nők.
Én pl. sokkal vonzóbbnak tartom a nagyobb pasikat, de összességében nem számít. A lényeg, hogy nálam magasabb legyen és ne legyen pálcika. Az átlagos alkat is tetszik, még jobb, ha van rajta husi is, de a személyisége számít a legtöbbet.
Kövér nő.
Ilyenek mindenhol vannak pasik és nők is. Mit vársz? Tele a világ torz személyiségű emberekkel és még büszkék is magukra... (Másik kérdésnél is volt, ahol kövér pasi írta, hogy 60 kiló felett már nem nő..)
Mindenkinek joga van a saját ízléséhez, de azt nem tudom megérteni, hogy miért kell ócsárolni bárkit, aki ebbe nem fér bele.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!