Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek minden meztelen nőre feláll azonnal?
Figyelt kérdés
2023. márc. 9. 19:07
11/20 anonim válasza:
Nem, az idősebbekre tutira nem. De amúgy elég gyakran éleg sokféle csakra igen...
14/20 anonim válasza:
Tinikorban még nő sem kellett hozzá, felállt az magától ha kellett ha nem 😂
Utána már csak akkor ha jó csajról van szó.
15/20 anonim válasza:
Ez a legnagyobb tévhit. hogy mi ilyen tenyesz állatok vagyunk és elég egy meztelen test és mehet , meg véletlenül se akarja a másik is hogy izgalmi állapotba kerüljünk.
16/20 anonim válasza:
Egy fiatal ducira nagyon felállna!
18/20 anonim válasza:
Érdekes,én már 60-on is túl vagyok, mégis minden meztelen nőre feláll a peniszem!Egyébként is szinte egész nap kőkemény!Reggel is arra ébredek minden nap!
19/20 anonim válasza:
Nyilván nem utcán, vagy bevásárlás közben a boltban, de nyugodt körülmények közt ha megjelenne egy átlagos alkatú meztelen nő, akkor 1 percen belül simán.
20/20 anonim válasza:
Òriàsi különbsègek vannak nö ès nö között.
Van olyan nő akitől undorodom ès van olyan akit meg borzasztòan kìvànok.
Vannak szèp nők ès vannak ronda nők bàrmennyire is mondjàk sokan, hogy nincs olyan, hogy ronda nő.
Szerintem sok nő hiszi azt, hogy a pasiknak mindegy csak nő legyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!