Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondolnátok arról a férfiról aki szex közben turkálná az orrát és falatozna is az onnan kibányászott kincsekből?
Figyelt kérdés
2023. márc. 9. 10:27
3/9 anonim válasza:
Mit gondolnèk?
Azt, hogy egy igazi kretén, barom, állat, akinek rongyosra kéne verni a pofáját!
4/9 anonim válasza:
Úgy látom ma is folytatódik a gusztustalan fétisek rovat...
5/9 anonim válasza:
Pedig tudtam, hogy ebédszünetben nem kéne itt olvashatnom...
Így jártam.
6/9 anonim válasza:
Nem szoktam kérdést jelenteni, de ezzel mára elég volt.
7/9 anonim válasza:
2-es "csaj" még a takonyt is lenyeli, ez már extrém! :)
8/9 anonim válasza:
És az orrát nem szívja fel? Úgy gusztusosabb.
9/9 anonim válasza:
Barátnőm mindig turja az orrát, szex közbe is szokta de szerencsére nem eszi meg.
Elég undi szokás és sajna annyira hozzá van szokva hogy nyilvános helyen is nekikezd és észre se veszi ha nem szólok rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!