Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az óvszert mikor szoktátok elővenni és feltenni, ha egy olyan nővel szexeltek, akivel még nem szexeltetek korábban?
Figyelt kérdés
Tényleg hülye kérdés tudom. volt régen, hogy szexnél elő se tudtam venni az óvszert a szekrényből, a csaj már full csupasz volt és ettük egymást, olyankor kínos volt felállni és előszedni a szekrényből XD És őszintén fogalmam sincs, hogy kellett volna ezt az egészet. Már amikor vetkőztetem legyen kéznél az óvszer? Vagy hova kéne tenni, ahonnan gyorsan előkapod? Nem értem teljesen. Zsebbe esetleg, és ha vetkőzetet a csaj, elő tudom venni egyből? Ti hogy szoktátok?2023. márc. 7. 18:58
1/7 anonim válasza:
Az ágy mellé, esetleg a zsebedbe, te húgyagyú…
Jó hogy nem a szomszéd néninél tartod.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2023. márc. 7. 19:07
3/7 anonim válasza:
Hàt odakészìted az éjjeli szekrényre és amikor elfajulnakna dolgok akkor bontod és hùzod is a farkadra.. Egyszer volt olyan alkalmim ahol a csaj az ölembe ült kibontotta és ő tette fel.. szóval van ilyen is
5/7 anonim válasza:
Jelenlegi baràtnőmmel első szexnél az asztalra tettem a poháralátét alá :)) Akkor vettem elő, mikor már készültem a behatolásra. Persze izgultam, meg bénáztam a gumival, közben le is lankadt. Mire ő azt mondja, ugye nem azzal a szarral akarom. Erre én betonkemény lettem azonnal, és egyböl be. Azóta se jött mégcsak szóba sem a gumi.
6/7 anonim válasza:
"Erre én betonkemény lettem azonnal, és egyböl be" 9 hónap múlva meg gyerek egyből ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!