Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A G pont az milyen tapintásu? Nagyjából tudom hol helyezkedik el de érzetre milyen? Borsó szemnyi vagy ilyesmi? Tehát ha rátapintok, honnan tudjam hogy ez az?
Na ezért becsapós mert a "pont" szó nem helyes. Az terület.
Kb két ujj percnyi hosszú (akár több is) hasfelöli "izmos" rész. Nálam kicsi bordázás is érződik és a szélén két oldalt van kis pereme is.
Én azt élvezem ha rendesen görbe ujjakkal nyomom.
Nekem kicsit olyan “bordás”
Más érzés a tapintása, mint a hüvelyem többi részének
Nem kell tövig, nincs mélyen. Kb a hüvely bemenetétől egy olyan 5 centiig érződik nálam.
Azért írtam én rendesen behajlított ujjakkal szoktam izgatni azt a részt úgy pedig nem érek túl mélyre
Recés, inkább bordás terület a hasfal felől kb 4-5 cm mélyen.
Én a páromat hívogató ujjmozdulatokkal szoktam elélveztetni, de előtte enyhén nyomogatom, masszírozom a hüvely ezen területét, aztán amikor a csúcs közelében van, leállok, ....na ezt kb 5-6 szor eljátszuk, és aztán jöhet a bumm.... volt ám spriccelés is sokszor 💥💥💥
8# igen, egy ujjal csinálom, és hanyatt fekszik a párom.
Egyébként ő annyira imádja ezt, hogy saját bevallása szerint ezzel tud a leges legnagyobbat élvezni...🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!