Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a Molnár Anikó hogyan csinálta, hogy pár hónap alatt az Onlyfans top 1 %-ába sikerült bejutnia?
Szerintem nem egy nagy durranás ő mint nő.
Nála sokkal jobbak is vannak.
Itt sokat számít az ismeretség, és az, hogy Celeb lett.
Ha egy sima hétköznapi nő lenne, mondjuk eladó a CBA ba, akkor a kutya se venné észre.
Mi bizonyítja, hogy valóban ott van abban a felső x százalékban? Az instájára kirakott képek? Nem nagy művészet egy olyan szöveget beleszerkeszteni.
Viszont pontosan az ilyen hírveréstől nő a forgalma, mert sokan kíváncsiak lesznek rá, mitől vannak ilyen eredményei.
Ezt mondtam én is.
Ha a Lidl-be dolgozna senki észre sem venné.
Ne értetlenkedjél már kérdezőcske.
Most komolyan.
A mai világban ennyire különös, ha egy nőt érdekel az, hogy hogyan néz ki egy másik nő ????
A nők mindíg is megnézték egymást, még akkor is, ha nincs leszbikus hajlama.
Ez teljesen természetes, és ez így van jól, mert a nő a szebbik nem.
Sőt. Képzeld el, hogy mostanában én is megnézem a férfiakat férfiként, főleg a szép férfiakat.
Csak így tudom eldönteni, hogy hogyan kéne kinéznem ahhoz, hogy én is szép legyek, és hogy én is kelljek a nőknek.
Csak így tudom ezt főlmérni.
Látnom kell, hogy milyen tipusú férfi a legkelendőbb manapság.
Látom, hogy mivé kéne àtalakulnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!