Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, hogy 21 évesen csak a 40-50 év körüli nőket találom vonzónak? F
Figyelt kérdés
2023. márc. 6. 12:53
11/14 anonim válasza:
de én nekem ez mindig fura volt :D hogy lehet hogy egyeseknek az idős szexi... sose értettem. hogy lenne már dögösebb egy 40 éves nő egy 18 éves csajnál. passz
12/14 anonim válasza:
Ennel mar csak az a durvabb amikor 23 eves fiu megeroszakol egy 80 eves oregasszonyt, az mar tenyleg k*rvabeteg
13/14 anonim válasza:
Nekem meg 50 év körüli férfiként a 21 év körüli lányok jönnek be!
14/14 anonim válasza:
Érdekes...ha egy fiúnak jönnek be az idősebb nők az nekem kissé fura..de ha fiatal lányoknak idősebb pasi tetszik az nálam teljesen rendben van.
15 évesen teljesen belezùgtam Apám egyik kollégájàba,aki akkor volt 42 éves. Titokban randiztunk,a szüzességemet is vele vesztettem el. 3 év minden titkos pillanatára jó visszagondolni. Nem tudom, hogy ez volt e esetleg a meghatározó, de a következő kapcsolataimban is 20-40 évvel idősebb ferfiakba szerettem bele. De alkalmi szexpartnereim is általában az idősebb korosztalybol valók voltak.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!