Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem inkább férfiakhoz szól, mi szerint pasik mi az ami titeket legjobban felcsigáz az ágyban, mit tegyen a nő hogy a férfinak is maximális legyen az élmény és felejthetetlen?
Nekem szexi tanga szoknya kombinációja, mélytorkozás.Squirt.
Ha csúnyán beszél szex közben.
Hosszabban mesélek kicsit férfiszemszögből, ha nem baj. :)
A jó szex, mint a jó tánc: egymásra hangolódva, együtt mozogni és élvezni a ritmust, na meg egymást. ;) Lást például az alábbi szitut:
Munkaidő után már túlóra alatt pajzán üzenetek a nőnek; "mi van rajtad?" stb. Mikor hazaér rajtam csak egy törölköző van, mivel éppen zuhanyoztam, borotválkoztam. Pusziváltás után jelzem, hogy rögtön jövök, és mire ez megtörténik, már "hozzám öltözött" és a hálóban várt. Érzékelve a szituációt, hogy játékosságra vágyik hoztam egy sálat és diszkréten bekötöttem a szemét és össze- a csuklóit. Ő mosolyogva belement és hagyta hogy kicsit játszadozzak vele.
Véletlenszerűen simogattam, cirógattam a testét, puszikkal, csókokkal is megtoldva. A reakció: önfeledt sóhajok és zihálás. Mondanom sem kell, hogy egyre lejjebb haladtam, egy idő múlva már csak a számat, nyelvemet használtam, amit ő egy hangos, kéjes orgazmussal toldott meg.
Szavak nélkül jelezte, hogy most ő jön: én feküdtem hanyatt az ágyon bekötött szemekkel és kezekkel. Nagyon érezte hol hogyan kell hozzám érni, mire én az övéhez hasonló hanghatásokkal reagáltam. A végén egy hatalmasat élveztem én is.
Kis összebújás, vacsora és következett egy fergeteges szex. :)
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!