Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális orgazmus hogyan lehet?
Figyelt kérdés
Analt most akarjuk kiporbalni, lehet tole orgazmus lànynak?
Fiu mennyire fogja szeretni?
Ugy lehet orgazmus ha csak anal van vegig?
Milyen erzes?
2023. márc. 5. 14:18
1/8 anonim válasza:
Igen lehet. Szimplán lehet hogy a popsidugást annyira élvezi, vagy ahogy a popsiját dugják, a hüvelyfalon keresztül dörzsölik a G pontját. Mindkettőtől lehet. 26L
3/8 anonim válasza:
A bimbó szopásától is eltudnak élvezni, vannak szenvedélyesek akik attól is orgazmust élnek át ha brét szívogatnak. Az téves hogy csak csiklón keresztül élveznek és minden azon fut át .
4/8 anonim válasza:
Pusztán análtol nem nagyon lesz a nonek orgazmusa. Esetleg úgy, ha játsznak a csiklojával (akár maga akár a pasi) és/vagy kozben a G pont is izgatva van.
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem létezik anális orgazmus, de tény, hogy ha valami van a fenekemben, akkor a "rendes" orgazmus is más érzés. Mintha nem a csiklómból indulna ki az érzés, hanem mélyebben a hasamból.
6/8 anonim válasza:
Mi előtte simán szoktunk szexelni és a végén popsiba, így higiénikusabb. Én előtte már elélvezek, de popsiba utána még rájön egy plusz löket vagy hogy is nevezzem. Szóval az orgazmus utáni hatás utána még tovább tart nekem. Szóval én szeretem :)
7/8 anonim válasza:
Létezik anális orgazmus. De nekem pl nem minden pasival sikerül.
8/8 anonim válasza:
Nekem mikor análban csináljuk mindig van orgazmusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!