Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti fizetnétek fiúnak szexuális tartalomért?
Figyelt kérdés
Képekért/videókért, vagy sexcamért akár szexért?
Kort is írjatok és hogy mi az amire fizetnétek ha érdekel
#fiú #Szextartalom pasiról
2023. márc. 4. 19:46
3/11 anonim válasza:
Sajnos azt a röhögést, ami ezen kérdés láttán fogott el, nem tudom szavakba önteni
4/11 anonim válasza:
És több napon át használt, ki nem mosott zokni érdekel valakit, lányok? Egy ezresért vihető a pár. 54/F
5/11 A kérdező kommentje:
*4-es szerintem ez gázabb mint az én kérdésem, bár a lényegen nem változtat mert egyikért se fizetne ezért nő de a zoknikra pláne nem
2023. márc. 4. 19:59
6/11 anonim válasza:
Nem.
Tekintsük el attól, hogy a párom minden szempontból kielégítő számomra. Az interneten több millió videó, kép és erotikus történet van, szóval miért fizetnék olyasmiért, amit ingyen is be tudok szerezni? Ha pedig alkalmi kaland érdekelne, arra ingyen is tudnék partnert találni, nem kéne prostituáltat keresnem.
26/N
8/11 anonim válasza:
Azokat a faszikat is szájba kéne verni akik nőnek fizetnek.
9/11 anonim válasza:
8. miért, legalább így kiderül, ki vehető meg pénzért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!