Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fogyatékkal élők hogy érik el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogyatékkal élők hogy érik el hogy szexuális életük legyen?

Figyelt kérdés
Én beteg vagyok 4 éves korom óta, nem élek fogyatékkal de vannak nehézségek. Néha csodálkozom hogy tud egy mozgássérült, látássérült stb valaki összeszedni egy relatíve "épp" embert is akár? Mármint bármilyen jók a belső tulajdonságai szerintem elég nehéz vele hosszútávú jövőt elképzelni, persze kinek mi fér bele.
2023. márc. 4. 18:57
 1/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk ezt egyéb kérdésekhez kellet volna rakjam szexualitáson belül.
2023. márc. 4. 19:00
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

Én éltem egy ideig külföldön, és megismertem egy deréktól lefelé rokkant férfit.

Neki az volt a szexuális élet, hogy simogatta a nőket. Lehengerlő személyisége volt, és kb havonta egy alkalommal összejöttünk egy kellemes szállodában, jókat beszélgettünk, ettünk, ittunk, és közben ő azt élvezte, hogy megérintheti a testemet. Elképesztően izgató volt.

Bocs, igazából a kérdésre nem válaszoltam, csak leírtam a saját tapasztalatomat

2023. márc. 4. 19:20
 3/10 A kérdező kommentje:
Ha a deréktól lefelé nem működik nyilván nem áll neki? Hol simogatott? Lent?
2023. márc. 4. 19:27
 4/10 anonim ***** válasza:
77%

Nyilván van egy határ, mely után már megnyomorítja a kapcsolatot is, de nálam pl. nem lenne kizáró ok mondjuk a fél szem, fél láb, stb. Szarok a külvilág véleményére.

F/30

2023. márc. 4. 19:29
 5/10 A kérdező kommentje:
Egyszer próbálkoztam egy erősen látássérült lánynál aki amúgy látott, de ő mást választott végül.
2023. márc. 4. 19:30
 6/10 anonim ***** válasza:
46%
A nőknek ebben az esetben is könnyebb dolguk van!
2023. márc. 4. 19:34
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát igen.
2023. márc. 4. 19:35
 8/10 anonim ***** válasza:
80%

Így van, deréktól lefelé semmi sem üzemelt nála, nem csak a lábai.

Nyilván nem azzal kezdte, hogy szétkapta a puncimat. Szép fokozatosan a beszélgetés közben simogatott. Igazából nagyon élvezte ő is a testem minden centijét. Kicsit olyan volt, mintha erotikus masszázson lettem volna

2023. márc. 4. 19:39
 9/10 A kérdező kommentje:
Attól hogy nem működik valaki alul még fejben érezheti a szexuális vágyat, én is éreztem míg 1 évig impotens voltam, csak nem tudtam kielégíteni.
2023. márc. 4. 20:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Az egyik lábam kissé rövidebb a másiknál, de nem szorulok segédeszközre, tolószékre, emberek segítségére. Járásom közben bicegek, sántítok, ki hogy nevezi. Nem vagyok a nők kedvence, sosem voltam. Elfogadom magam és hogy ezen nem tudok változtatni, csak az fáj, h nem találom azt, aki szintén elfogadna (párjának). Mára már feladtam a társkeresést, mert kerestem sérültek között, egészségesek között is, de mindig falakba ütköztem és csak azt tudták kidomborítani az egészből, h miért ne legyenek velem. Szexuális életem mint olyan nincs, nem is nagyon volt sosem. Marad a lekvárosüveg kívülről való nyalogatása, ha értitek mire gondolok!

40 F

2023. márc. 4. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!