Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogyatékkal élők hogy érik el hogy szexuális életük legyen?
Én éltem egy ideig külföldön, és megismertem egy deréktól lefelé rokkant férfit.
Neki az volt a szexuális élet, hogy simogatta a nőket. Lehengerlő személyisége volt, és kb havonta egy alkalommal összejöttünk egy kellemes szállodában, jókat beszélgettünk, ettünk, ittunk, és közben ő azt élvezte, hogy megérintheti a testemet. Elképesztően izgató volt.
Bocs, igazából a kérdésre nem válaszoltam, csak leírtam a saját tapasztalatomat
Nyilván van egy határ, mely után már megnyomorítja a kapcsolatot is, de nálam pl. nem lenne kizáró ok mondjuk a fél szem, fél láb, stb. Szarok a külvilág véleményére.
F/30
Így van, deréktól lefelé semmi sem üzemelt nála, nem csak a lábai.
Nyilván nem azzal kezdte, hogy szétkapta a puncimat. Szép fokozatosan a beszélgetés közben simogatott. Igazából nagyon élvezte ő is a testem minden centijét. Kicsit olyan volt, mintha erotikus masszázson lettem volna
Az egyik lábam kissé rövidebb a másiknál, de nem szorulok segédeszközre, tolószékre, emberek segítségére. Járásom közben bicegek, sántítok, ki hogy nevezi. Nem vagyok a nők kedvence, sosem voltam. Elfogadom magam és hogy ezen nem tudok változtatni, csak az fáj, h nem találom azt, aki szintén elfogadna (párjának). Mára már feladtam a társkeresést, mert kerestem sérültek között, egészségesek között is, de mindig falakba ütköztem és csak azt tudták kidomborítani az egészből, h miért ne legyenek velem. Szexuális életem mint olyan nincs, nem is nagyon volt sosem. Marad a lekvárosüveg kívülről való nyalogatása, ha értitek mire gondolok!
40 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!