Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit szólnátok, ha a partneretek nem engedné, hogy beleélvezzetek annak ellenére, hogy tablettát szed?

Figyelt kérdés
A csajommal hónapokig gumiban csináltuk, folyamatosan azt hallgattam, hogy neki idő kell a tabihoz. Ezt persze elfogadtam, szó nélkül felhúztam az óvszert minden alkalommal. Mikor végre elkezdett tabizni, lesokkolt amikor megkért, hogy húzzam ki mielőtt elmegyek és élvezzek a hasára vagy a mellére. Ti értitek ebben a logikát? Óvszerben legalább nyugodtan el tudtam durranni 😅

2023. márc. 4. 04:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
31%
Lapát!!!!
2023. márc. 4. 05:27
 2/19 anonim ***** válasza:
78%
Semmit. Eleve megpróbáltam volna meggyőzni róla, hogy maradjunk a guminál.
2023. márc. 4. 05:37
 3/19 anonim ***** válasza:
36%
Így tényleg minek az óvszer??? Az a fétise, vagy ennyire undorodik tőled és az ondódtól?
2023. márc. 4. 05:38
 4/19 anonim ***** válasza:
51%
Tehát, ha jól értem, akkor először addig nyaggattad, hogy szedjen egy olyan szert, amitől jó eséllyel idővel trombózisa lesz, míg bele nem ment, most meg azt akarod megmondani neki, hogy hova hagyja, hogy élvezz. Nem vagy te egy kicsit kontrollmániás? Az ő teste, nem a tiéd, nem te rendelkezel felette (és igen, tudom, fiúkhoz szólt a kérdés, nem ilyen hozzám hasonló feminista r*bikhez, úgyhogy tessék csak lepontozni).
2023. márc. 4. 05:52
 5/19 anonim ***** válasza:
63%

Beszéld le a gyógyszerről mielőtt trombózist kap és/vagy aszexuális lesz (ez talasztalat), inkább használjatok gumit.

Nyilván nem bízik a tablettában azért akarja így. Én is ezt csináltam csak én a gumival -kezdetben kb 16 éves koromig-

Ráadásul te nyilván nem gondolsz bele mert nem neked kell vele szenvedni de elég problémás semmit se összekenni a kifolyó spermával amíg összeszorított combokkal kicsoszogsz a wcre/ magad alá gyürsz egy törülközőt. Plusz utána is lehet csöpög. Én utáltam.

Persze értem én, minek válaszolok nőként mikor vállveregetést vártál a férfitársaidtól hogy majd jól megmondják neked milyen hülye a barátnőd hogy ilyen "alap" dolgot nemakar. De nemártana megnézned néha a másik oldalt is.

Teljesen érthető ha fél (főleg gondolom jó fiatal) mivel ha gebasz van, neki kell abortuszra mennie vagy felnevelnie egy gyereket. Te csak simán lelépsz

2023. márc. 4. 06:10
 6/19 Szabó.Jani ***** válasza:
74%

Ajánlom a Lifestiles Ultra thin (= ultravékony) vagy a Masculan szupervékony gumióvszer márkát.

Nem én, hanem a feleségem mondta, h az óvszer nélküli szexhez képest nem érez különbséget - csak egy pillanatra, behatoláskor.

A gyógyszert meg tényleg hagyja abba a barátnőd.

2023. márc. 4. 06:23
 7/19 Szabó.Jani ***** válasza:
76%

6os vagyok

Annyit még, h én férfiként meg semmi különbséget nem éreztem az óvszer nélküli szexhez képest.

2023. márc. 4. 06:36
 8/19 anonim ***** válasza:
73%

Osztom Jani válaszát.

Én sem támogatom a tablettát, de a megszakításos szexet sem.

Ki lehet bírni a gumit, a biztonság pedig fontosabb mindennél!

Safety First! ;)

37/F

2023. márc. 4. 06:43
 9/19 anonim ***** válasza:
67%
Tiszteletben tartanám, biztos van oka hogy miért.
2023. márc. 4. 06:50
 10/19 anonim ***** válasza:
52%
Elhagynàm....
2023. márc. 4. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!