Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnátok, ha a partneretek nem engedné, hogy beleélvezzetek annak ellenére, hogy tablettát szed?
Beszéld le a gyógyszerről mielőtt trombózist kap és/vagy aszexuális lesz (ez talasztalat), inkább használjatok gumit.
Nyilván nem bízik a tablettában azért akarja így. Én is ezt csináltam csak én a gumival -kezdetben kb 16 éves koromig-
Ráadásul te nyilván nem gondolsz bele mert nem neked kell vele szenvedni de elég problémás semmit se összekenni a kifolyó spermával amíg összeszorított combokkal kicsoszogsz a wcre/ magad alá gyürsz egy törülközőt. Plusz utána is lehet csöpög. Én utáltam.
Persze értem én, minek válaszolok nőként mikor vállveregetést vártál a férfitársaidtól hogy majd jól megmondják neked milyen hülye a barátnőd hogy ilyen "alap" dolgot nemakar. De nemártana megnézned néha a másik oldalt is.
Teljesen érthető ha fél (főleg gondolom jó fiatal) mivel ha gebasz van, neki kell abortuszra mennie vagy felnevelnie egy gyereket. Te csak simán lelépsz
Ajánlom a Lifestiles Ultra thin (= ultravékony) vagy a Masculan szupervékony gumióvszer márkát.
Nem én, hanem a feleségem mondta, h az óvszer nélküli szexhez képest nem érez különbséget - csak egy pillanatra, behatoláskor.
A gyógyszert meg tényleg hagyja abba a barátnőd.
6os vagyok
Annyit még, h én férfiként meg semmi különbséget nem éreztem az óvszer nélküli szexhez képest.
Osztom Jani válaszát.
Én sem támogatom a tablettát, de a megszakításos szexet sem.
Ki lehet bírni a gumit, a biztonság pedig fontosabb mindennél!
Safety First! ;)
37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!