Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tettetek már megjegyzést kispéniszre, sexközben és vagy utánna?
Nem. Ha kicsi is, akkor sem teszek rá megjegyzést vagy semmi.
Utána pedig nem beszélem ki, nem tartozik másra.
Közvetlen sosem aláztam meg pasit ezzel, szerintem alapszabály nőként, hogy a pasik farkára semmilyen megjegyzést nem teszünk.
Ha számomra kicsi, akkor leépítem a kapcsolatot, de normális stílusban.
Nálunk jellemző mondjuk legjobb barátnők között, hogy kibeszéljük néha kinek milyen és mekkora farka volt
2-es vitatkoznék, én mindig megkaptam hogy nagy. Nyilván ez hízelgő volt, de akaratlanul is kicsúszik a nők száján ez a mondat.
Férfiaknak üzenem, hogy én átoknak élem meg, mindig óvatosan kell kezelni,ritka aki bírja a gyorsabb tempót.
Továbbá nem szabad elmenni amellett, hogy senki nem tehet a méretéről. Legyen tiszta és igényes, légy a nőre odafigyelő. Ha pedig csak egyéjszakás a kaland, akkor ne foglalkozz vele, élvezd a puncit és szard le mit mond utána rólad, hiszen lefeküdt veled.
Pacsii
4
Nyilván a nagy farok átok, ja. Persze.
Igazából nem az ám, legalábbis nekem még egy nagyfarkú sem említette. Valószínűbb, hogy te egy kisfarkú incel vagy, és kamuzol. No de kit akarsz átverni?? A nagyfarkúakat nem tudod, ők dugnak sokat és tudják hogy hazudsz. A nőket sem tudod, mert mi is tudjuk hogy a nagy fasz jó. Akkor? A többi kisfarkút? Szegények, egymást kábítjátok a hülyeséggel??? 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!