Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelyi orgazmus és IQ között milyen összefüggés lehet? 🙄
Aki minden logikai alap, gyakorlati tapasztalat, elméleti tudás és emberismeret nélkül rávágja hogy semmilyen, annak nyilván nem túl sok van (legalább az egyikből). 🤭
Előre szólok, a kérdésben szereplő IQ szó a fluid intelligenciára vonatkozik. Érzelmi intelligenciát ne citáljuk ide, mert ez itt most nem kérdés.
Kort és nemet is írhatnak a jobbak.
Hüvelyi orgazmus nem létezik.
A hüvelyben érzékelt orgazmus szintén a csikló ingerlésével érhető el, csak a csikló testen belüli része kapja az ingereket. A hüvelyfalban nincs, vagy nagyon kevés idegvégződés található. Ha tele lenne ilyenekkel, minden egyes nő belehalna a szülés okozta fájdalomba.
Ezért van az, hogy egyes nőknek nincs behatolás során orgazmusa, mert a csikló vagy nem ideális helyzetben helyezkedik el, vagy túl vastag a hüvely fala, vagy túl pici a testen belüli rész.
Ergo az IQ-hoz éppen annyi köze van a hüvelyi orgazmusnak, mint a farokméretnek ugyanehhez.
18:02-es had találjam ki: neked soha nem volt olyanod, és masnak sem okoztál még.
Jól sejtem ?
11-esnek igaza van. Legalábbis a nőgyógyászom szerint.
Nekem amúgy van, bár ritkán, és nincs semmilyen doktorim.
Nekem évekig nem volt, aztan lett. De nem lettem közben okosabb, vagyis nem nőtt az IQm 🤣csak a párom változtatott a technikáján.
Vagyis szereztem közben egy diplomát de szerintem ez a két dolog totál nem függ össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!