Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hüvelyi orgazmus és IQ között...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hüvelyi orgazmus és IQ között milyen összefüggés lehet? 🙄

Figyelt kérdés

Aki minden logikai alap, gyakorlati tapasztalat, elméleti tudás és emberismeret nélkül rávágja hogy semmilyen, annak nyilván nem túl sok van (legalább az egyikből). 🤭

Előre szólok, a kérdésben szereplő IQ szó a fluid intelligenciára vonatkozik. Érzelmi intelligenciát ne citáljuk ide, mert ez itt most nem kérdés.

Kort és nemet is írhatnak a jobbak.

2023. márc. 3. 16:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%

Hüvelyi orgazmus nem létezik.

A hüvelyben érzékelt orgazmus szintén a csikló ingerlésével érhető el, csak a csikló testen belüli része kapja az ingereket. A hüvelyfalban nincs, vagy nagyon kevés idegvégződés található. Ha tele lenne ilyenekkel, minden egyes nő belehalna a szülés okozta fájdalomba.

Ezért van az, hogy egyes nőknek nincs behatolás során orgazmusa, mert a csikló vagy nem ideális helyzetben helyezkedik el, vagy túl vastag a hüvely fala, vagy túl pici a testen belüli rész.

Ergo az IQ-hoz éppen annyi köze van a hüvelyi orgazmusnak, mint a farokméretnek ugyanehhez.

2023. márc. 3. 18:02
 12/22 A kérdező kommentje:

18:02-es had találjam ki: neked soha nem volt olyanod, és masnak sem okoztál még.

Jól sejtem ?

2023. márc. 3. 18:10
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

11-esnek igaza van. Legalábbis a nőgyógyászom szerint.

Nekem amúgy van, bár ritkán, és nincs semmilyen doktorim.

2023. márc. 3. 19:24
 14/22 anonim ***** válasza:
50%
A Mensa tesztem eredménye 135+. Majdnem mindig van orgazmusom. (De nem gondolom, hogy van összefüggés. Én inkább ott látom az összefüggést, hogy nagyon jó szexuális nevelést kaptam, és nagyon jó partnereim voltak.)
2023. márc. 3. 19:26
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőmnek sosem volt, pedig egyszerre két egyetemet csinált, úgy gondolom, hogy nagyon intelligens. Ez alapján nem hiszem, hogy bármi köze lenne hozzá. Nekem pedig olyan rohadt érzéketlen a hüvelyem, hogy azon semmilyen neveltetés, vagy jó partner sem segítene. Ez van.
2023. márc. 3. 19:38
 16/22 anonim ***** válasza:
64%
Miért 0 százalékos a válaszom, ha konkrétan és érdemben a kérdésre válaszoltam?
2023. márc. 3. 19:40
 17/22 anonim ***** válasza:
28%
Mekkora gyökér vagy. Tipikus férfi. Felteszel egy kérdést, aztán hozzáteszed, hogy vagy neked van igazad, vagy hülye a válaszoló.
2023. márc. 3. 19:42
 18/22 anonim ***** válasza:
#16 Mert itt a válaszokat nem hasznosság alapján pontozzák, holott úgy kellene.
2023. márc. 3. 19:50
 19/22 anonim ***** válasza:
69%

Nekem évekig nem volt, aztan lett. De nem lettem közben okosabb, vagyis nem nőtt az IQm 🤣csak a párom változtatott a technikáján.

Vagyis szereztem közben egy diplomát de szerintem ez a két dolog totál nem függ össze.

2023. márc. 3. 20:21
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Felteszel egy kérdést de nem fogadod el a választ mert te nem azt gondolod. Már eldöntötted mi a jó válasz. Ez a lekezelő stilus meg szörnyű iq-tól függetlenül.
2023. márc. 3. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!