Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít szép pènisznek ?
Én erről már becsiccsentve beszéltem a barátnőimmel :DD Nem volt mindenben egyetértés de azért voltak átfedések. Szerintem:
- Átlagnál nagyobb, 17-20 cm, vaskos, de fontos, hogy arányos legyen
- Nagy kalapos makkja van, nem pedig ceruzavég
- A makkja fényes, sötétebb színű, nem cserepesen kiszáradt vagy pink mint a kismalac
- Teljesen eres, férfias, ez az alkarnál is nagyon tetszik egy pasinál
- Rövid fitymája van, nem fedi be teljesen mint az ovis kisfiúknak
- Nagy telt herezacskó amiben látszódnak a golyók rendesen, nem olyan kis szottyadtas :D
- Ápolt, trimmelt fanszőrzet fontos, de mindenképp a csupasz herezacskó. A full csupasz nekem túl metroszexuális, de a dzsungelbozontos sem jön be
- Mutasson egy picit felfelé, semmiképp se lefelé kókadozzon szomorúan :/
- Enyhén ívelhet felfelé, vagy legyen nyílegyenes, de a girbegurba farok nem annyira bejövős
Na most elég sok partnerem volt már, és a fent leírt baromi ritka, kb két pasinak volt tökéletesen szép pénisze eddig. Úgyhogy nem ragaszkodom ehhez görcsösen, maga a használata fontosabb, mint ahogy kinéz a szerszám :D Ha kellően nagy, kőkemény és sokáig az is tud maradni, és a használója is jó az ágyban, akkor csak ezután lesz érdekes a kinézete. Ha meg az is rendben van, akkor azt lehet nevezni tökéletes faroknak :D
A fent említett két pasiból az egyiknek hiába volt szép pénisze, mégsem volt valami jó vele a szex, a másik jó volt. De volt egy nagyon csúnya szerszámmal rendelkező pasim is, az meg csúcs szuper volt, bírta egész éjjel.
A páromé. Méretben és vastagságban is tökéletes, van egy kellemes görbülete. Az sem baj ha nem szedi le a szőrt, úgy is szeretem. Az övé. ❤️
Tényleg így van, mivel szeretem őt azért övé a világ legszebbje ^-^ 🥵
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!