Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi számít szép pènisznek ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferobi90 kérdése:

Mi számít szép pènisznek ?

Figyelt kérdés
Többször megkaptam már hölgyek től hogy szèp a péniszem . De konkrétan hogy miért azt nem tudom. Lányok mitől szèp egy pénisz ? 32F

2023. márc. 2. 20:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
33%
Az en páromnak a nagyobb kb17-18cm-s arányos vastagságú egyenes es eres f@sz tetszik de az nagyon.ami szöges ellentéte annak ami nekem ott fityeg a lábam között 🥺
2023. márc. 3. 01:51
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Az enyém nagy ordenáré gusztustalan büdös szőrös túrós löncshús, mégis szeretik.
2023. márc. 3. 06:25
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én erről már becsiccsentve beszéltem a barátnőimmel :DD Nem volt mindenben egyetértés de azért voltak átfedések. Szerintem:

- Átlagnál nagyobb, 17-20 cm, vaskos, de fontos, hogy arányos legyen

- Nagy kalapos makkja van, nem pedig ceruzavég

- A makkja fényes, sötétebb színű, nem cserepesen kiszáradt vagy pink mint a kismalac

- Teljesen eres, férfias, ez az alkarnál is nagyon tetszik egy pasinál

- Rövid fitymája van, nem fedi be teljesen mint az ovis kisfiúknak

- Nagy telt herezacskó amiben látszódnak a golyók rendesen, nem olyan kis szottyadtas :D

- Ápolt, trimmelt fanszőrzet fontos, de mindenképp a csupasz herezacskó. A full csupasz nekem túl metroszexuális, de a dzsungelbozontos sem jön be

- Mutasson egy picit felfelé, semmiképp se lefelé kókadozzon szomorúan :/

- Enyhén ívelhet felfelé, vagy legyen nyílegyenes, de a girbegurba farok nem annyira bejövős

Na most elég sok partnerem volt már, és a fent leírt baromi ritka, kb két pasinak volt tökéletesen szép pénisze eddig. Úgyhogy nem ragaszkodom ehhez görcsösen, maga a használata fontosabb, mint ahogy kinéz a szerszám :D Ha kellően nagy, kőkemény és sokáig az is tud maradni, és a használója is jó az ágyban, akkor csak ezután lesz érdekes a kinézete. Ha meg az is rendben van, akkor azt lehet nevezni tökéletes faroknak :D

A fent említett két pasiból az egyiknek hiába volt szép pénisze, mégsem volt valami jó vele a szex, a másik jó volt. De volt egy nagyon csúnya szerszámmal rendelkező pasim is, az meg csúcs szuper volt, bírta egész éjjel.

2023. márc. 3. 12:14
 14/17 anonim ***** válasza:
96%

A páromé. Méretben és vastagságban is tökéletes, van egy kellemes görbülete. Az sem baj ha nem szedi le a szőrt, úgy is szeretem. Az övé. ❤️

Tényleg így van, mivel szeretem őt azért övé a világ legszebbje ^-^ 🥵

2023. márc. 3. 13:05
 15/17 anonim ***** válasza:
31%
🍆💦
2023. márc. 3. 14:24
 16/17 anonim ***** válasza:
7%
Akkor szép, ha szép nagy...
2023. márc. 3. 16:13
 17/17 anonim ***** válasza:
31%
A nagy 😊
2023. márc. 3. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!