Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy idegen pasi leszólítana és elvinne fehérneműboltba, ahol választhatnál magadnak két szettet, amit előtte kellene felpróbálnod, belemennél?
Figyelt kérdés
A darabokat a próba után megtarthatod. De a próbafülkében előtte kellene öltöznöd.2023. febr. 28. 21:49
1/7 anonim válasza:
Van az a pénz amilyet elmennék vele egy ilyen programra.
2/7 anonim válasza:
Ha normális lenne, és nem félnék tőle, szerintem igen.
22l
3/7 anonim válasza:
Állítólag, ezt akkor is megcsinálhatja bármelyik lány, ha nem bámulja egy nyálcsorgató idegen pasi. Annyi, hogy a pénztárnál fizetni kell.
4/7 anonim válasza:
Én nem mennék bele mert tuti akarna többet is a próbafülkében.
5/7 anonim válasza:
Szerintem higiéniai okok miatt, a fehérneműt fel sem próbálhatod a boltban.
7/7 mikeXxX válasza:
Szerintem aki benne lenne azt többre is rá tudod venni ! Kèrdezem èn ki az aki modellt is állna ezek után ? Akár úgy is hogy nem felismerhető ès nyílván nem ingyen ès persze jól is nèz ki hozzá !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!