Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog hogy 3 napot nem bírok ki szex nékül?
Normális. Nálam is ugyanez a helyzet:)
N
Normális.
Majd 20 év múlva már nem lesz ilyen " gondod"...🤣
Teljesen normális. Utoljára mondjuk tinikoromban volt ilyen, mikor barátnőmmel fősulisok voltunk. Ő másik városban így csak hétvégén tudtunk találkozni. Pénteken már együtt voltunk, szex, aztán szombaton is és ha belefért még vasárnap délelőtt, vagy délután mielőtt indulnia kellett akkor is. Volt olyan szombat, hogy reggel is szex, nap közben elvoltunk, közös program, este megint szex. Később volt olyan barátnőm akivel távolság miatt tudunk csak hétvégente találkozni, kb. ugyanez. A különbség talán annyi, hogy én bizony kivertem ha nagyon kívántam, ami naponta, kétnaponta meg is esett. Ezek után nem mondanám, hogy kóros vagy vagy szexmániás. Csak dolgoznak a hormonok, és szexelni meg jó, ha van kivel és vele különösen jó akkor persze, hogy kívánod ha nincs veled.
Ha jófej, küldd neked szexi képet, hogy legyen mire kirántani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!