Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhízott dagadt pasi ?
Olyan hölgyek véleményét várom akit vonzanak és izgatnak a túlsúlyos dagadt férfiak.
Van aki ezt szereti?
#9: te tényleg nem vagy normális:
1. Az említett 3-ból 2 alkoholista. Kimről köztudott, ahogy Tarlósról is. Találkoztam vle még én is seggrészegen. Viktor meg drogozik Ez sem túl nagy titok.
2. Tele van a net a képekkel, könnyű rátalálni, pl egy EU-s csúcson a mi diktátorunk a legtopronygosabb állami vezető az egész EU-ban. Szégyen.
5. OK, szóval mégis kiderült, hogy valószínűleg sosem voltál "topmanager" (Mondjuk a hozzászólásodból is kiderült, csak valami komcsi illibernyák seggnyaó lehetsz.) Fogalmad sincs, mi az a delegálás :D
7. Bill Gates, Ted Turner, Larry Ellison, Jeff Bezos, de lehetne Balogh Leventétől Budafoki Róbertig bárki, ezer példa, akik valóban "topmanagerek", és bizony megvan a napi 1 óra edzés. PErsze lehet, hogy mindez hajnal 4-kor, vagy épp délben, de megvan. Fogalmad sincs a viágról.
Nem az a baj, hogy névtelenül ostoba vagy, csak sajnálom a környezeted.
3.
Tessék, akkor cáfolok én. Egy férfi egy fokkal legyen szebb az ördögnél. Jó kis mondás ez. És ez is az mutatja, igen, hogy a kövérség gondolkodásmód is.
MIvel vannak férfiak, akik abból indulnak ki ugye, hogy a nők szépek, és ha ő is szép, akkor kell a nőknek. De ez nem igaz. A férfi és női agy teljesen más. Szerintem azok a férfiak akik a testükkel akarják meghódítani a nőket, egyszerűen csak nem ismerik a női lelket, azaz, hogy mi kell a nőnek.
És egyébként sem szereti minden nő, ha egy férfi szerelmes a külsejébe. "Izmos kocka has, üres fej."... Ahogy mondja a dalszöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!