Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak análisan szexelő lányok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak análisan szexelő lányok, nektek van orgazmusotok?

Figyelt kérdés
Análisan van orgazmusutok? Vagy csak csikló izgatás utján?

2023. febr. 26. 21:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
27%
Biztos, hogy ez nem igaz, hogy ennyi análos csajnak csak a seggbedugással orgazmusuk lesz, talán akad a világon 100e ből egy, de annak meg valószínű a nagy libidója miatt (az már lehet meg fog egy faszt és attól is elélvez) és nem a fenekében lévő idegvégződések miatt.
2023. febr. 27. 15:50
 12/27 anonim ***** válasza:
20%
Analis orgazmushoz nagy, vastag farok kell. Nekem csak 1 férfitől volt igy orgazmusom és többel analoztam. A farok méretén múlott!
2023. febr. 27. 17:59
 13/27 anonim ***** válasza:
29%

#7-11: attól, hogy te tudatlan vagy (meg mindenki más aki lepontozta a 8-ast) még létezik. Nem értem, hogy csak azért, mert te nem hiszed el, miért kell lepontozgatni az értelmesebbeket...

De tessék: [link]

Én tudom bizonyítani, hogy létezik anális orgazmus, te nem tudod, hogy nem létezik. Ennyi.

Ja és a 12-esnek: elhiszem, hogy neked nagy farokkal sikerült. De ettől az állításod még nem igaz, nem méret-függő. (Lásd a cikk)

2023. febr. 28. 07:16
 14/27 anonim ***** válasza:
63%

"Én tudom bizonyítani, hogy létezik anális orgazmus"

Akkor bizonyítsd, szerintem nem tudod, de akkor lássuk!

"te nem tudod, hogy nem létezik"

Egyelőre az ilyen állítást csak cáfolni lehet, akkor dől meg ez az állítás, ha az előző pontot bizonyítod.

2023. febr. 28. 08:16
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
#14: olvad el a cikket. Már ha képes vagy rá... Addig csak puffogod a hülyeségeidet.
2023. febr. 28. 08:22
 16/27 anonim ***** válasza:
57%

"Én tudom bizonyítani, hogy létezik anális orgazmus"

Ezt egy cikkel akarod bizonyítani, szerinted az bizonyíték, ...

2023. febr. 28. 08:32
 17/27 anonim ***** válasza:
25%

#16: ok, ostobákkal nem vitatkozom. (Bár nyilván képtelen voltál elolvasni.) Mellesleg igen, bizonyíték. Ahogy az is, hogy én át is éltem. Te viszont, csak mert egy töketlen kis lúzer vagy, elhiteted magaddal, hogy nincs ilyen.

Nekem mindegy, higgy amit akarsz, a tények nem téged igazolnak.

Maradj ostoba, ez is csak a környezetednek rossz....

2023. febr. 28. 08:38
 18/27 anonim ***** válasza:
46%

"én át is éltem."

bizonyítékról beszélsz, ez neked a bizonyíték ..., tudod te mi az a bizonyíték ...

Legalább egy rövid video ahol elélvezel és látszódik, hogy az análtól, és még ez is vékony lehet, bizonyítéknak...

2023. febr. 28. 10:58
 19/27 anonim ***** válasza:
0%

#18: látom nem csak ostoba vagy, de még idióta is :D

Tanulj, fejlődj, informálódj... így hülye maradsz örökre.

2023. febr. 28. 11:00
 20/27 anonim ***** válasza:
38%

Akinek ennyire nincs fogalma, hogy mit jelent a bizonyíték, neki a bizonyíték ez: "én át is éltem." akkor ott a szellemi képességeket nem különösebben kell magyarázni, ráadásul még bizonygatja is, hogy de a cikkben is leírták, szóval meg van a bizonyíték ... idióta.

2023. febr. 28. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!