Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható egy férfitól, hogy gyerekszülés után is szexeljen a feleségével, akkor is, ha - bár szereti - egyetlen porcikája sem kívánja?
Szülés előtt kívánta? Mi változott?
Én egyébként nem értem ezt, mert én a párommal tökre nem ezt tapasztaltam. Persze nyilván mindenki máshogy van bekötve, de nekem szőrös lábbal meg 20 kg plusszal sem kellett soha könyörögnöm a szexért a páromnak, úgy is megvolt a kémia, mindig is éreztem, hogy kíván.
Nos, lehet a lájkokért jóemberkedni, de a legtöbb nő szülés után szinteket esik. Sokan felszednek 5-10, vagy extrém esetben akár 15-20 kilót is. A magyar rendszerben, ahol a nők évekig otthon vannak a gyerek(ek)kel, a legtöbb nő, lássuk be, el is butul. 2-3 év gügyögés után ez várható is. Nekem számos értelmes, vezető beosztású, csinos barátnőm épült le úgy testileg-szellemileg (jellemzően a második) gyerek után, hogy szégyen rájuk nézni.
Ettől függetlenül úgy gondolom, kedves kérdező, hogy a gyerek a te hibád is, szóval tessék összeszorítani a fogad, és próbáld meg kielégíteni az asszonyt, mert ez a kötelességed.
Hát ha egyetlen porcikája se kívánja akkor hogy tudná megdugni? Feláll azért még rá?
Mi az oka hogy nem kívánja? Ha olyan amin lehet változtatni akkor azt meg kell beszélni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!