Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostantól csak a nők kezdeményezhetnek szexet/kapcsolatatot?
Én csak a kérdezőnek válaszoltam, hogy butaság, amit kér.
Nő nem fog kezdeményezni!
Az kockázatos dolog, nő pedig nem vállal kockázatot, az a férfiak dolga.
Minden férfi nyugodtan kezdeményezhet, amelyik tetszik a nőnek, a többi nem kezdeményezhet, mert az erőszak.
Egyszerű, nem?
Na akkor tessék így viselkedni.
"Ők is kezdeményezhetnek."
Hogyne. Az egyenjogúság ezt is jelenti.
De attól még nem fognak.
Nézd meg az itteni írásokat. 10-ből 9 nő kerek perec megmondja, hogy ő nem.
17!
Az itteni válaszok nem mérvadóak. Több nő meg is teszi a valóságban. Az még mindig nem erőszak/zaklatás, ha úgy kezdeményezel, hogy nem jössz be a nőnek.
16!
Magadról beszélsz cicuka? :) Tehát anyádnak ilyenek kellenek?
"Több nő meg is teszi a valóságban."
Hacsak úgy nem... :-)
De akkor itt miért tiltakoznak?
"Az még mindig nem erőszak/zaklatás, ha úgy kezdeményezel, hogy nem jössz be a nőnek."
Abból a szempontból mindegy, hogy ha útszéli, mocskosan durva módon elzavarja a férfit, akkor ez nem használ sem a férfinak, sem pedig a következő nőnek, akihez ennek a férfinak oda kellene menni.
A sokadik ilyen után nem megy többé senkihez.
Tudom, hogy ez a nőknek még tetszik is, hiszen ők utálják a többi nőt - de nem vezet jóra.
Annyi esze meg nincs már a nőnek, hogy így a jó férfiak se mernek majd odamenni hozzá.
20!
Ha nem tetszel neki paraszt lesz, legfeljebb nem jelent fel. Azért nem mindennapos ez a dolog, és nálunk szerencsére még főleg nem, de külföldön már jobban előfordul.
Nem akarsz boomer lenni, de leírod a legnagyobb nyugdíjas klisét, miszerint mindenki a telefonját nyomkodja, ráadásul nem mész bele abba, hogy akik nyomkodják, azok könnyen lehet, hogy értelmes dolgokat olvasnak vagy azokról beszélgetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!