Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha a baratnotok úgy várna titeket haza, hogy pucéran ül a kanapén szettart lábakkal és kozolne, hogy ma este ez van vacsorára?
Figyelt kérdés
Be merjem ezt játszani?2023. febr. 26. 13:26
1/25 anonim válasza:
Mármint kaja helyett? Én nő vagyok, de ha pasi lennék se díjaznám.
2/25 anonim válasza:
"Korán értem haza? Mást vártál?"
3/25 anonim válasza:
Ha melóból jövök haza akkor valami kajának első körben jobban örültem volna. Esetleg közben a fülembe lehet sugni, hogy a desszert a hálószobában vár. Dee ha valaki éhes akkor nem a szex jár a fejében
4/25 Eric Griffin válasza:
Az éhes disznó makkal álmodik nem azt jelenti, hogy egy kövér nő dugni akar
5/25 anonim válasza:
Hat attol mert a zacskokat kiuriti a hasam nem lesz tele…
7/25 anonim válasza:
4. Mi köze ennek a kérdéshez? Honnan veszed hogy kövér?
Úr Isten, mekkora IQ fighter vagy.. 😅
10/25 anonim válasza:
A hármassal értek egyet. Ha mondjuk egy férfi kemény fizikai munkát végez nap közben, oda kell a kalória.
Ha csak billentyűkkel klimpíroz,talán meglépheted a p_nci vacsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!