Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért számít a szexualitás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít a szexualitás ennyire tabunak még most is hazánkban?

Figyelt kérdés
Ennyire erkölcsösek az emberek, vagy inkább álszentek? Beszélni róla, kimondani dolgokat még ma is néha pironkodva, szégyenkezve teszik egyesek miért?

2023. febr. 26. 08:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem tabu, csak a normálisabbjai ezt magánügyként kezelik.
2023. febr. 26. 08:26
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Talán mert magánügy, nem közügy. Európában a monogám kapcsolat az elfogadott. Miért szeretnéd tudni, hogy xy ismeretlen ismerős kivel szexel?
2023. febr. 26. 08:26
 3/13 anonim ***** válasza:
56%
Nézd meg a politikához való viszonyt: mindenki ott is csak álszenteskedik. Nem fog ez a társadalom nagyon fejlődni...
2023. febr. 26. 08:27
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
Én nem látom, hogy tabu lenne. A csapból is a szex folyik. Ki-kivel, elölről-hátulról, alul-fölül, stb.
2023. febr. 26. 08:31
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

4. max barátokkal beszélünk róla, hogy pl. tegnap este levarrtam egy nagymellű szőke p.csát. Ilyen meg olyan pózban toltuk belevertem a szájába.. Dejó volt nekem bibibí.

Barát:

Nahát tényleg? Mutass már róla képet, hozz össze vele, megb.szom én is.

-.-'

2023. febr. 26. 08:38
 6/13 anonim ***** válasza:
67%

Semmi tabu nincs a szexualitásommal kapcsolatban , mire vagy kívancsi?

Általában balkézzel kényeztetem a cerkám, de van , hogy jobb kézzel ugyanis a 30 év szüzességtől már kicsit az egyik kezemre húz a farok.

2023. febr. 26. 09:23
 7/13 anonim ***** válasza:
70%

A 6. megadta az általánosítós kérdésedre a választ. Ha valaki tetszik neked, és érdekel a szexualitása, akkor odamész hozzá és megkérdezed:

"Teccő genya, kő kóla?!"

És igen vagy nem. Lenni vagy nem lenni.

Nemleges válasz esetén tisztelettel, méltósággal elfogadod, és egyszerűen keresel magadnak egy másik egyedet.

2023. febr. 26. 09:46
 8/13 anonim ***** válasza:
65%

Nem feltétlen tabu csak magánügy.

Ahogy amikor a tinit felvilágosítják max a védekezésről beszélnek de hogy hova élvezzen milyen pózba csinálja arról nem.

2023. febr. 26. 09:52
 9/13 anonim ***** válasza:
26%
Az, hogy lúzer vagy és nem állnak veled szóba a nők, nem azt jelenti, hogy tabu 😁
2023. febr. 26. 12:48
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább azt mondanám, hogy a kommunikációs és a szexuális kultúra is a béka popikája alatt van ebben az országban (is). Akik azzal jönnek, hogy magánügy, csak részben mondanak igazat. Az, hogy ki kivel, hogyan csinálja, valóban magánügy. De a gyerekek szexuális felvilágosítása már korántsem magánügy, ilyen téren meg az elmúlt 100 évben szinte semmi előrelépés nem történt...
2023. febr. 27. 11:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!