Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít a szexualitás ennyire tabunak még most is hazánkban?
4. max barátokkal beszélünk róla, hogy pl. tegnap este levarrtam egy nagymellű szőke p.csát. Ilyen meg olyan pózban toltuk belevertem a szájába.. Dejó volt nekem bibibí.
Barát:
Nahát tényleg? Mutass már róla képet, hozz össze vele, megb.szom én is.
-.-'
Semmi tabu nincs a szexualitásommal kapcsolatban , mire vagy kívancsi?
Általában balkézzel kényeztetem a cerkám, de van , hogy jobb kézzel ugyanis a 30 év szüzességtől már kicsit az egyik kezemre húz a farok.
A 6. megadta az általánosítós kérdésedre a választ. Ha valaki tetszik neked, és érdekel a szexualitása, akkor odamész hozzá és megkérdezed:
"Teccő genya, kő kóla?!"
És igen vagy nem. Lenni vagy nem lenni.
Nemleges válasz esetén tisztelettel, méltósággal elfogadod, és egyszerűen keresel magadnak egy másik egyedet.
Nem feltétlen tabu csak magánügy.
Ahogy amikor a tinit felvilágosítják max a védekezésről beszélnek de hogy hova élvezzen milyen pózba csinálja arról nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!