Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Tudnátok élvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Tudnátok élvezni egy olyan kapcsolatot, ahol a férfi kizárólag kézzel, nyelvvel vagy eszközzel kényeztetne, és a dugás csak a nő privilégiuma lenne felcsatolhatóssal?

Figyelt kérdés

Orgazmus kontroll és erényöv persze fontos kellék :-)

Azért ehhez kell egyfajta nyitottság, sokakban megvan ez vajon?

2023. febr. 26. 01:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%
A férfi dolga az,és jó is van az úgy.Legjobb rész az amikor bennem van,ki ne hagynám.
2023. febr. 26. 07:47
 12/24 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Szubmisszív vagyok
2023. febr. 26. 08:10
 13/24 anonim ***** válasza:
87%

Ha a szeretett páromnak nem működne a dolog odalent, de ettől függetlenül figyelne rám így ezekkel a dolgokkal akkor persze.

Szeretem az orált és ha kézzel kenyeztet az is megy.

De azért hiányozna a behatolás, mert nagyon jó érzés....!

A felcsatolható dolog viszont nem kéne.

2023. febr. 26. 08:28
 14/24 anonim ***** válasza:
84%

Részben igen.

Nem izgat fel a pegging.

2023. febr. 26. 08:37
 15/24 anonim ***** válasza:
86%
Ez a felállás kizárt lenne.
2023. febr. 26. 08:43
 16/24 A kérdező kommentje:
28 éves vagyok és gyűlölöm a péniszem. Sajnos nem vagyok impotens. De nem szeretek dugni. Lány szeretnék lenni sok éve már.
2023. febr. 26. 09:47
 17/24 anonim ***** válasza:
79%

Attól még mert gyűlölöd a péniszed, nem leszel lány.

Ha testképzavarod van, akkor fordulj szakemberhez aki segíthet neked leküzdeni de ne a nőktöl várd el, hogy meghasonuljanak és úgy szexeljenek veled, ahogy az nekik természetellenes és semmi élvezet nincsen benne.

Nyilván nem tehetsz arról, ahogy érzel de rengeteg ember nincs kibékülve a testével ilyen-olyan módon, ettől még nem mástól kell elvárni az alkalmazkodást.

2023. febr. 26. 11:19
 18/24 anonim ***** válasza:
84%
Hát én alkalmit tudnék így elképzelni, rendes kapcsolathoz kell a behatolás. De azon kívül egyébként kifejezetten tetszene
2023. febr. 26. 14:30
 19/24 anonim ***** válasza:
81%
Kell a változatosság, így én igénylem is a nyelvvel, vibrátorral izgatást, kötözést stb...de a férfi a legyen férfi, és igen is dugjon jól meg a farkával! Fordítva max csak én is kikötözném és úgy kényeztetném, de tuti nem dugnám segbe
2023. febr. 26. 17:23
 20/24 anonim ***** válasza:
71%
Én azt még meg is értem, hogy az olyan pasik nagy része, akiknek nem áll fel rendesen, vagy ha fel is áll, akkor nagyon kicsi, örülnének egy ilyen kapcsolatnak, ahol csak nyalniuk meg ujjazniuk kéne folyton, dugásra pedig nem lenne szükség egyáltalán. Viszont az a helyzet, hogy nőként igenis szükségünk van arra, hogy megdugjanak rendesen, ezt a nyalás meg az ujjazás nem tudja hosszú távon pótolni. Meg azt sem, ha én dughatom meg a pasit. Persze láttam már mindenféle csoda felcsatolható eszközöket, amik befelé is tartalmaznak egy kisebb dildót, meg direkt rezegnek belül, amikor a viselője mozog, így a nő számára is lényegében akkor okozza a maximális élvezetet, ha folyamatosan dughat vele valakit. De szerintem még ez is csak alkalmanként helyettesítheti a rendes dugást, hosszabb távon aligha elegendő.
2023. febr. 27. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!