Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt ennek a férfinek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt ennek a férfinek a péniszével?

Figyelt kérdés

Egyszer egy kamu Facebook-ról valaki elküldte nekem képen a péniszét, de ilyet még sosem láttam.

Nem tudom jól megfogalmazni, mintha ha valami kapszulák lettek volna a bőre alatt, de több darab is, körben.. Undorító fotó volt nagyon úgyhogy nem teszem ki.

De mi lehetett ez?

2023. febr. 25. 12:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Golyók, ta-da.
2023. febr. 25. 12:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Felvágják a bőrt, és fertőtlenített műanyag golyókat helyeznek be, majd a bőr visszaforr. Állitólag a dudorok jobban stimulálják a G-pontot. Börtönökben volt divat annó.
2023. febr. 25. 12:29
 3/10 A kérdező kommentje:
2, fúj, edes istenem.😱
2023. febr. 25. 12:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Ahogy fent is írják golyókat ültetnek a pénisz bőre alá. Nem stimulál semmit, cserébe baromi gusztustalanul néz ki.
2023. febr. 25. 12:36
 5/10 A kérdező kommentje:

És valaki képes emiatt 10 helyen felvagni a péniszét?

Én nem hinném, hogy létezik nő aki ilyennel belemegy bármibe..

2023. febr. 25. 12:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
#5 akinek annyi esze van hogy idegeneknek küldözget dickpickeket attól ne várj nagyobb értelmi színvonalt 😅
2023. febr. 25. 12:45
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
Cigóknál nagy divat
2023. febr. 25. 12:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Egyszer valamelyik hazai videómegosztón láttam a felnőtt kategóriában ilyet. Borzasztóan gusztistalan, beteg kinézete van.

És hogy valaki emiatt képes-e felvagdosni a pélóját? Óh, ha tudnád, hogy mennyi barom van! Nekem a kedvencem:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__..

Érdemes végigolvasgatni, egyszerre nevetséges és szomorú, hogy mekkora idióták vannak.

"Én nem hinném, hogy létezik nő aki ilyennel belemegy bármibe.."

Zsák a foltját. Ne magadból, meg a hozzád hasonló értelmi színvonalú nőkből indulj ki! ;-)

2023. febr. 25. 13:18
 9/10 A kérdező kommentje:

8. Na ez durva kérdés.

Vajon van aki tényleg elveszíti az egész péniszét ezek miatt?

2023. febr. 25. 13:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez bőr alatti piercing. Van akinek a fején vannak ilyenek. (Mármint azon, ami a nyakán van, nem a pénisz fején. :D)
2023. febr. 27. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!