Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jenna Ortegát vagy Emma Myerst döngetnéd meg?
Figyelt kérdés
Melyiket? Nem lehet mind a kettőt választani :)
Én Jenna Ortegát!!!
F/20
2023. febr. 25. 11:38
A kérdező szavazást indított:
Jenna Ortega
Emma Myers
30 szavazat
1/17 anonim válasza:
Jennat, ha mindkettot nem lehet
2/17 anonim válasza:
Jenna❤️
Ő lehetne a domom C:
23/N
3/17 anonim válasza:
Én is Jennát.
Lehetne a subom! 🥰
32F
4/17 anonim válasza:
olyan nőt lehet választani, aki 14-nél többnek néz ki?
5/17 anonim válasza:
4. Ez genetika. Miért, jó ha 17 évesen 23nak néz ki? 🙄
6/17 anonim válasza:
#5 Ezek közül melyik 17 éves szerinted?Mindkettő 20 éves.
Amúgy szerintem egyik sem szép, a Jenna Ortega ráadásul úgy ronda, hogy egyszerre néz ki gyerekesen alulfejlettnek a teste és öregesen koravén a feje.Undorító.
A másik csak simán nem szép.
7/17 anonim válasza:
6. Mutass egy szépet, kíváncsi vagyok. :)
8/17 anonim válasza:
#7 Pl. Monica Bellucci fiatal korában.Igaz, ő most is szép, de egy 20 évessel nem fair egy 50+-os embert összehasonlítani.
10/17 anonim válasza:
Emma Myerst mert szép arca van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!