Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik politikussal feküdnél le?
#9!
Úgy írsz róla mintha szex isten( nő ) lenne Hosszú Katinka. Voltál már vele ezek szerint? Jó élményed volt vele? Úgy tudom hogy bi, tág és öklözhető ráadásul szubmisszív.
12. Mert az is. Személyesen is ismerem és több olyan emberrel vagyok kapcsolatban akiknek volt már részük megtapasztalni is.
16. Természetesen tisztában vagyok a politikusokkal, napi szinten foglalkozom velük. Ahogy a sportolokkal is. Tudom mit írtam, ugyanis visszakérdeztem, már amennyiben olvastad amiket írtam. Azért kérdeztem, mert ha már idekeveredtem és számomra szimpatikus Katinka akkor miért ne tehetném fel ezt a kérdést itt, mikor van bennük közös. Mindegyik ismert ember, és egy sportolónak is van politikai állásfoglalása. Katinkának is.
Mindenesetre a többi általam felsorolt személy meg sem lett említve (Ruzsa Magdi, Pásztor Anna).
Kérdésfeltevéshez amennyiben nem tér el a téma túlságosan, akkor miért ne lehetne mást is kérdezni? Fórum jellege miatt miért nem alakulhat ki párbeszéd amikor nem volt a kérdésben konkrét személy?
A gyakorit pedig nem kell túl komolyan venni, amennyi kretén aberrált iq szegény alak hemzseg itt, a rengeteg buta troll kérdések és válaszok miatt aki ezt véresen komolyan veszi, az magára vessen. Mindent a helyén kell kezelni. A gyakorit is. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!