Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/19 anonim válasza:
3-as, mi a fészkes fene bajod van a privátokkal? Húzd el a beled innen ha nem tetszik, vagy ne írj ki választ! Én csak most láttam meg ezt a kérdést, szeretek tisztességesen beszélgetni privátban, történetesen én magam is! És rühhellem az ilyen stílust amit képviselsz, hogy neked szabad kiírni a szexuális kérdésre nyilvános választ - de szemenköpöd azokat akik privátot írnak Réd!!! Mennyivel rosszabb egy privát attól, hogy te kiírsz egy választ ilyen kérdésre? Ezt mgyarázd már meg! Mert a GYIK szabályzata ENGEDI a privátot és amikor regisztráltál ide, akkor tudomásul vetted hogy ha kiírsz választ, akkor kaphatsz privátot is!
12/19 anonim válasza:
A 12 es komment tökéletesen igaz. Hogy jön ahhoz bárki, hogy leócsárolja a privátban írókat? A 3-asnak semmi keresnivalója ezen az oldalon.
13/19 anonim válasza:
Én is kapom mindig a privátokat, de csak nevetek rajtuk. Elég szánalmas a legtöbb üzenet.
14/19 anonim válasza:
11. Ne te mondd meg, hogy ki irhat választ! De azt sem, ha valaki nagyon utálja a bunko privizöket. Valoszinü ha normális stilusban küldenél választ akkor nem kifogásolhato lenne a reakcio. (Persze ha már ismer mind egy rossz pénzt akkor irhatsz akármit, rájön a ki nem mondott célodra!)
15/19 anonim válasza:
3-as válaszoló vagyok.
Ki írt privátokról?! Egy szót nem írtam!!!
Valakivel össze vagyok tévesztve! Ráadásul ilyen megengedhetetlen stílusban jönnek a kommentek...
16/19 anonim válasza:
Én csak maszti közben nézem,kis tükörben.
17/19 anonim válasza:
#15: Az igazi 3-as válasza azóta gondolom törölve, és te lettél így az új 3-as.
18/19 anonim válasza:
14-es, deee, én mondom meg ki írhat választ. Mert én a szabélyokat nézem. Ha nem lehetne privátozni, akkor tilos lenne. Aki ezt nem fogadja el, ne használja az oldalt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!