Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire divat az intim piercing?
A 18-20 éves korosztályból nagyon kevesek merik bevállalni, köztük főleg a megszállottak (akik nem divatból csináltatják, hanem mert imádják a piercingeket, testmódosításokat). Valahova 500-1000 közötti fiatal ilyen korú nőből talán ha egy van, akinek van.
A 20-29 osztályból már több a kísérletező egyén, ott nagyjából 100 nőből egynek van.
A 30-39 korosztályból is hasonló a szám. Viszont a 40+ korosztályban kicsivel többnek van, ott nagyjából ötvenből egynek. 60+ nőknél visszaesik a szám 1000-2000-ből egyre.
De nagyban függ, hogy a nézett női osztályból a nő merre él, mit dolgozik. Városokban inkább elterjedt, míg vidéken ritkább az előfordulási aránya ennek.
Akinek van, csupasz-e? Megint egyén kérdése. Nem feltétlenül. A fiatalságnál, akiknek van, azok igen, általában azok. A 30 alattiaknál szintén mondható, de ott már sokan fazont csinálnak (akár gyanta, akár borotva), felette meg kevesebb, aki a csupaszt szereti, de ettől még lehet az is.
Ezeket a magyarországi nőkre nézve írtam. A nyugati kúltúrában az aránya országonként eltérő. Főleg németeknél van, ahol ez magasabb, a túl északi vagy túl déli országoknál alacsonyabb a szám. Keletebbre nézve a közelkeleten ez tabudolog, a távolkeleten meg az országtól függ. (kínában, vietnámban, vagy az alacsony keresetű országokban ritkaság, japánoknál és koreaiaknál a kúltúra miatt ritkaság, de több szigetország van, ahol előfordul és talán india az, ahol még magasabb az arány, de itt is a városi régiókban csak)
Előzőek, de főként második!
Milyen forrásokra alapozzátok a számaitokat?
A "szerintem", az ugye nem adatforrás.
Nekem volt mindket mellemben piercing,az egyiket azert vettem ki mert ferden szurta a piercer csaj,a masikat meg azert mert lett egy csomo a mellemben,inkabb kivettem meg amugysem lehetne bent a mammografiai vizsgalaton. Intim pc-m is volt,azt is ugyan az szurta,ugyan akkor pont ugyan olyan ferden..🤷♀️ Szoval azt is kivettem.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!