Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek milyen egy jo szopás? Mit szerettek benne és most nem kivitelezhetetlen álmokra gondolok
Mármint szopatás?
Amikor nagyon lassan csinálják, hol játszanak nyelvvel a végén, hol csak bekapják és mozdulatlanol melegítik, én meg csak lüktetek... Tocsogósan nyálasan, jó sokáig, a végén annyira élvezéssel, hogy szinte fáj.
De senki nem jön el, hogy ez oda-vissza megtörténjen. :(
mozdulatlanol = mozdulatlanul
annyira = akkora
Bocs.
Most akkor mi is a kérdés?
Tudod mit? Még azt azért áruld el hogy engem a szádra vennék-e vagy a béna barátodat akarod leszivattyúzni(?)
Mert ha utóbbi, akkor őt kérdezd. Szerintem mindegy neki, az sem baj hogy csaj vagy. 1 perc alatt el fog durranni
7-es elég jó hasonlatot hozott.
Üdv az 5-ös
Az igazán velőtrázó élménnyel kecsegtető szopás nálam ott kezdődik hogy én is előkészülök. Lecsupaszítom a szerszámot, felette pedig rövidre nyírom, fazonírozom - majd megmosom. Aftershave-et is használok, mindkettőnk kedvéért.
Aztán kényelembe helyezem magam, és átadom magam az élvezetnek.
Párom kicsomagolja a derekam köré tekert törölközőből, kicsi kezével megcirógatja, simogatja, esetleg apró puszikat lehel rá. Ezen a ponton már bizsergek erősen.
Aztán elkezdi óvatosan, lassan húzogatni a bőrt, majd fokozatosan becsatlakoznak az ajkai is. Egyszerre szopja és veri a szerszámomat gyengéden, de határozottan.
Ezen a ponton már el tudnék menni, de szeretem, ha elnyújtja. Az optikai tuning kedvéért kiszabadítja hatalmas puha és kerek melleit, rám kacsint és kicsit kézimunkázik száj nélkül.
Ezután váltakozik a kézi- és az ajakmunka, és körülbelül 15 perc után már nem bírok magammal. Szólok neki hogy hamarosan itt a vég, mire kicsit lassít a mozdulatain, de a határozottság megmarad. Kicsi kézimunka heresimogatással kombinálva, hogy aztán egy arczsibbasztó orgazmussal beleélvezzek a szájába.
Kicsit pihenünk, és ideális esetben én jövök, hogy viszonozzam a szíveséget.
De mivel a kérdés nem nyalásra vonatkozott, ezt már nem írom le. ;)
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!